Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 4Story set pvp

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się kupić set pvp +18 i rózgę +19 na 34lvl zaklinacza za 2400 golda?

Opublikowano

Omg pytanie stworzone przez 5 latka... moze bys dodal jaki serwer bo bez tego nic sie nie zrobi *.*

Hahahah... zabawne. Ja wiem, że się opłaca ale mój kumpel nie wierzy i założyłem się z nim. Więc cymbale nie spamuj.

Opublikowano

Orl grasz tyle lat niby, masz niby.postacie z eq 18-23, miales niby z eq 22-24, teraz zakladasz taki temat? Jeszcze chyba w privy sie bawisz... Takie eq i na privy lecisz. Co do tematu to przeplacisz jakies 1800g. Cos ci nie wierze, ze masz te postacie, zapraszam pokazac sie na aderie/mortal, pokaz.sie.jaki.pro jestes.

Opublikowano

Jezu czytaj uważnie... Z kumplem się założyłem, i on mi nie wierzy dlatego musi ktoś tu napisać. Do zamknięcia.

Opublikowano

Ty napisales " ja wiem, ze sie oplaca".. Nadal nie napisales o.jaki serwer chodzi wiec ty pisz troche konkretniej a nie jak pierwszej osobie co ci odpisala, zebys.moze podal o jaki serwer chodzi a ty odpisales haha, zabawne, ja wiem, ze sie oplaca.

Opublikowano

Ty napisales " ja wiem, ze sie oplaca".. Nadal nie napisales o.jaki serwer chodzi wiec ty pisz troche konkretniej a nie jak pierwszej osobie co ci odpisala, zebys.moze podal o jaki serwer chodzi a ty odpisales haha, zabawne, ja wiem, ze sie oplaca.

Kurwa napisałem do zamknięcia to nie nabijaj postów i nie spamuj idioto. Czytaj ze zrozumieniem bo tylko syf robisz. Mówię jeszcze raz! DO ZAMKNIĘCIA ROZSTRZYGNĄŁEM ZAKŁAD.!

Opublikowano

@Up

Jeżeli chcecie się kłócić to jest coś takiego jak PW a autor napisał że temat jest DO ZAMKNIĘCIA więc nie rozumiem dlaczego moderatorzy nie zamkną tego tematu. A po 2 po ch*j się kłócicie jeżeli Orł nie napisał na jakim serwie?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@Up

Jeżeli chcecie się kłócić to jest coś takiego jak PW a autor napisał że temat jest DO ZAMKNIĘCIA więc nie rozumiem dlaczego moderatorzy nie zamkną tego tematu. A po 2 po ch*j się kłócicie jeżeli Orł nie napisał na jakim serwie?

Po:

1.Nie spamuj.

2.O global'a chodzi... ja na priv'ach nie gram chyba, że po to, żeby coś przetestować ;)

3.Zamknij ktoś ten temat w końcu.

Opublikowano

Z tego co wiem na globalu jest 93lvl. Tez tam gram, podaj nick.pogramy razem. Po drugie tematu nikt nie.zamknie bo nikt tu nie wchodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...