Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]obracanie kamerą

asasing12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam przed formatem grałem sobie w metin2 i minecrafta skyrima itp po formacie nie było lagów gdy stałem i chodziłem ale obracając kamerą fps spadały do 4 - 7 :( zawsze tak jest gdy obracam kamerą

przed formatem nigdy tak nie było prosze o porady wszystkie :(

edit:oczywiscie przed formatem grajac w taka gre jak skyrim nie powinienem miec lagow podczas obracania kamera np w metinie ...

@ref pomoże ktoś w końcu ....

@ref temat pewnie zginie nikt nie zajrzy ja pier..

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Ehh , spr czy w ogóle zainstalowałeś najnowsze stery do karty graficznej, jak robisz format i kładziesz nowy system pierwszorzędna rzecz to wgranie sterów, wgrałeś wszystkie ?

mhraed.png

Opublikowano

no właśnie nie wiem jak i które zainstalować mógłbyś podać stronki do najnowszych sterów te podzespoły : procesor intel core duo 2

karta graficzna mam dwie napisane ATI RADEON X1300/1550 SERIES I ATI RADEON X1300/1550 SERIES SECONDARY

płyta główna to 945gcmx jakby coś jeszcze podać to pisać

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

pisze że najnowsze mam :( i co teraz problem nie zniknął z 1 postu mojego

Pytanie jest jedno, czy dobre stery zainstalowałeś ? Taki błąd leży tylko i wyłącznie w k.graficznej, mogłeś ściągnąć zły sterownik,

1 pytanie czy ściągasz stery z neta ?

2 pytanie czy masz laptop ? Jak tak to podaj jaki, jeśli masz to raczej rozwiążemy problem...

mhraed.png

Opublikowano

Sprawdź czy masz proces stij.exe
Jeżeli masz to użyj programu adwcleaner i powinno być wszystko w normie. (choć nie każdemu to działa)

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...