Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SQL]CS OTS

rafaeru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przeglądając internet natrafiłem na bardzo ciekawy Brazylijski silnik CS OTS.
Silnik nie jest juz chyba rozwijany ale jest calkiem dobry i nie ma wielu bledow. Posiada własnego cienta:
1zcz775.jpg
O co w nim chodzi ? O to co w CS czyli zabijaniu. Gracze znajdują się na jednej mapce (de_dust2) i atakują się.
Jest się podzielonym na 2 drużyny Terrorist i Counter Terrorist:
mbk40y.jpg
Mapa jest dosyć duża lecz można pomyśleć o stworzeniu własnej.
Nie mam pojęcia czy jest tu C4 i bomb site bo tylko chwile bawiłem się i patrzyłem ten silnik, ale chyba nie ma.
Powiedział bym ze silnik jest dopracowany ponieważ nie można targetowac ludzi w Battle tylko trzeba to robić na ekranie jak za Tibi 7.6.
2m7wy.jpg
Jeszcze Screen z konsoli , nie ma błędów.
334ool4.jpg
To tyle na temat CS OTS, chętnie bym pograł na takim ots wiec robię ten temat ; )
Download:

http://speedy.sh/Btpjx/CS-OTS-1.0.rar

Scan:
https://www.virustotal.com/pl/file/01ce1d0a5bdc9fc0e17c633af547003020455293a573d44581e84695a1e42f07/analysis/

W paczce:

- Silnik
- Cient
- MC

Zapraszam do Oceniania i Komentowania !

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

odpaliłem serwer ale nie wiem jak zrobić konto pomożesz? :D

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Witam dziś przeglądając internet natrafiłem na bardzo ciekawy Brazylijski silnik CS OTS.

Silnik nie jest juz chyba rozwijany ale jest calkiem dobry i nie ma wielu bledow. Posiada własnego cienta:

1zcz775.jpg

O co w nim chodzi ? O to co w CS czyli zabijaniu. Gracze znajdują się na jednej mapce (de_dust2) i atakują się.

Jest się podzielonym na 2 drużyny Terrorist i Counter Terrorist:

mbk40y.jpg

Mapa jest dosyć duża lecz można pomyśleć o stworzeniu własnej.

Nie mam pojęcia czy jest tu C4 i bomb site bo tylko chwile bawiłem się i patrzyłem ten silnik, ale chyba nie ma.

Powiedział bym ze silnik jest dopracowany ponieważ nie można targetowac ludzi w Battle tylko trzeba to robić na ekranie jak za Tibi 7.6.

2m7wy.jpg

Jeszcze Screen z konsoli , nie ma błędów.

334ool4.jpg

To tyle na temat CS OTS, chętnie bym pograł na takim ots wiec robię ten temat ; )

Download:

http://speedy.sh/Btpjx/CS-OTS-1.0.rar

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/01ce1d0a5bdc9fc0e17c633af547003020455293a573d44581e84695a1e42f07/analysis/

W paczce:

- Silnik
- Cient
- MC

Zapraszam do Oceniania i Komentowania !

Dobre:D, można by było go postawić na jakimś vps/dedyku napewno by się znalezli gracze ;)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

ja myślę nad zrobieniem ots na tych plikach, tylko że najpierw musiałbym poduczyć się robienia serwów do tibii to troszkę czasu minie

@Edit

Odpaliłem serwer ale jak loguję się to cały czas pisze, że mnie łączy tylko nic się nie dzieje. Pomoże ktoś?

chyba wiem muszę IP ustawić na serwie ;D

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

w config.lua musisz zmienic na swoje ip (wchodzisz w google piszesz sprawdz swoje ip) kopiujesz otwierasz config.lua za pomoca notatnika i zmieniasz ip :) dosyć proste

ja myślę nad zrobieniem ots na tych plikach, tylko że najpierw musiałbym poduczyć się robienia serwów do tibii to troszkę czasu minie

@Edit

Odpaliłem serwer ale jak loguję się to cały czas pisze, że mnie łączy tylko nic się nie dzieje. Pomoże ktoś?

chyba wiem muszę IP ustawić na serwie ;D

w config.lua musisz zmienic na swoje ip (wchodzisz w google piszesz sprawdz swoje ip) kopiujesz otwierasz config.lua za pomoca notatnika i zmieniasz ip :) dosyć proste

Opublikowano

zrobiłem ale nie działa xD

1391020896-U962219.png

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...