Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weź to ogarnij - haha .. ;d

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/972716-league-of-legends-asik/

Seldek kurwa co Ty odwalasz?? to są jakieś żarty??? :D

Każdy się uczepił aktywności - i słusznie się uczepili ^^ Asik masz/ma może maksymalnie kilka poradników albo w ogóle ich nie ma...

non stop zaglądałem dotychczas do działu league of legends i niemalże nie spotkałem się jeszcze żeby stale się tam wypowiadała ewentualnie komuś pomagała.. ;P

No ale cóż się nie robi dla znajomych, nieprawdaż Seldku?? :))

Bywały lepsze kandydatury i lepsi kandydaci, a i tak zostali odrzuceni..

NIBY TUTAJ KAŻDEGO SIE TRAKTUJE RÓWNO :))

Dla mnie to jest kolejny największy idiotyzm. -,-

piszę w pogaduszkach bo chcę poznać wasze zdanie o tym co się wydarzyło.

Moderatorze - nie zamykaj tego potraktuj to jako normalną dyskusję... będzie spam - warnuj ale nie zamykaj.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wypierdalać mi od Asik bo was kurwa pozabijam. Skoro uważa, że się nadaje to się nadaje proste... robicie z igły widły jebane dzieci z mpcforum. A najwiekszym idiotyzmem to sa takie tematy i takie osoby twojego pokroju co same nic nigdy nie osiagna a hejtuja na prawo i lewo, tfu., wróc... próbuja hejtowac. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Idiotyzm, mam wyjebane na lol'a, ale to jest kurwa żałosne.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

he mateq, krótko i na temat +1

@topik.

pełne kolesiostwo, przynajmniej mogliby to jakoś ukryć, zrobić to dyskretnie czy coś w ten deseń ;o.

Opublikowano

Wypierdalać mi od Asik bo was kurwa pozabijam. Skoro uważa, że się nadaje to się nadaje proste... robicie z igły widły jebane dzieci z mpcforum. A najwiekszym idiotyzmem to sa takie tematy i takie osoby twojego pokroju co same nic nigdy nie osiagna a hejtuja na prawo i lewo, tfu., wróc... próbuja hejtowac. ;)

Pozdrawiam.

Idź na swoje forum, pewnie ona ma tam moderatora.

@topic

Mam takie samo zdanie jak Mateq.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Pozdrawiam.

Multi ACC ASIK xD

Nie spinaj pośladów zauważ dokładnie że większośc się dojebała i mowila ze na nie zresztą wypowiedziały się tylko 3/4 osoby a SELDEK - oo tak witamy w teamie..

no to jest lekka przesada chłopie.. kurwa jesteś od dzisiaj pewnie sam chodzisz do podstawówki a próbujesz kogoś udawać.. :))

Opublikowano

A skąd możesz wiedzieć, że jest to znajoma Seldka? Powiedział Ci?

Po drugie, w jaki sposób twierdzisz, że ona się nie zna na rzeczy? Może już kiedyś była w team'ie?

Nic o niej nie wiesz, więc nie oceniaj.

Moim zdaniem działowi LoL przyda się świeża, nowa osoba.

Greetings.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...