Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak działa yt

IamMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bys zobaczyl ile oni maja serwerów to by ci gówno uszami wyszło, to jest jedna z najwiekszych kooperacji na swiecie...ich miejsce powieksza się z szybkoscia porównywalną do galaktyki ;)

Opublikowano

Gdyby nie powstał Minecraft, to filmów na YT było by z 1/3 mniej pewnie...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Bys zobaczyl ile oni maja serwerów to by ci gówno uszami wyszło, to jest jedna z najwiekszych kooperacji na swiecie...ich miejsce powieksza się z szybkoscia porównywalną do galaktyki ;)

kooperacji, o kurwa hahahahaha padłem ze śmiechu xD

yt jest googla więc sam sobie odpowiedz :D

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Admin Cienia
Opublikowano

Boże, co wy tu pierdolicie. Jakość nie zależy ani od przesyłu ani od pojemności serwerów google. Wszystko kręci się wokół tego w jakiej jakości to nagrasz.

Serwerownia googla ma szacunkowo 1000m2 wkład w tego wchodzi jednak cały budynek w którym jedno z pomieszczeń jest serwerownią.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Boże, co wy tu pierdolicie. Jakość nie zależy ani od przesyłu ani od pojemności serwerów google. Wszystko kręci się wokół tego w jakiej jakości to nagrasz.

Serwerownia googla ma szacunkowo 1000m2 wkład w tego wchodzi jednak cały budynek w którym jedno z pomieszczeń jest serwerownią.

Ale nikt tu nie mówi, że jakość zależy od przesyłu :(

Admin Cienia
Opublikowano

Ale nikt tu nie mówi, że jakość zależy od przesyłu :(

No to niech będzie na zaś ;] Bo takich pierdół i tak jeszcze nie słyszałem.

Opublikowano

No to niech będzie na zaś ;] Bo takich pierdół i tak jeszcze nie słyszałem.

No tak, nie słyszałeś bo nikt ich tutaj nie napisał. Wpisz sobie w google grafika "serwerowanie google"

Tak na marginesie, myślałem, że bardziej używasz swojej głowy do myślenia.

Admin Cienia
Opublikowano

No tak, nie słyszałeś bo nikt ich tutaj nie napisał. Wpisz sobie w google grafika "serwerowanie google"

Tak na marginesie, myślałem, że bardziej używasz swojej głowy do myślenia.

Masz coś jeszcze ciekawego do powiedzenia czy będziesz dalej takie podejścia robił ? Jak masz zamiar w dalszym ciągu ubliżać to zapraszam na pw. Nie myśl za dużo bo nie wychodzi to najlepiej. Nic nie musze i nie będę wpisywał, swoje widziałem.

Opublikowano

Masz coś jeszcze ciekawego do powiedzenia czy będziesz dalej takie podejścia robił ? Jak masz zamiar w dalszym ciągu ubliżać to zapraszam na pw. Nie myśl za dużo bo nie wychodzi to najlepiej. Nic nie musze i nie będę wpisywał, swoje widziałem.

No cóż, ja tylko napisałem, to co widzę. Wszedłeś w temat i zacząłeś gadać bzdury o jakości, których tutaj nie ma więc napisałem prawdę. Nie wiedziałem, że ranga elity upoważnia Cię do grożenia zwykłym userom. Jak pewnie wiesz, jestem jednym z tych, którzy mieli tutaj bana/perma nie raz i nie boję się powiedzieć prosto z mostu tego co uważam za słuszne. Ja tutaj obrazy nigdzie nie widzę skierowanej w Twoją stronę, chyba, że jesteś na tyle wrażliwy (żeby Cię nie urazić) że bolą Cię prawda. No ale fakt, prawda boli :D A skąd wiem, że to prawda? Sam to udowodniłeś, pokazując jaki to nie jest super i możesz sobie pogrozić na lewo i prawo ;)

Za wszelki brak składni przepraszam, ale jak sam widzisz, jest już późna godzina.

Admin Cienia
Opublikowano

Zniże się jeszcze raz w tym temacie by odpowiedzieć, To ty utożsamiasz sobie z czymś moją osobę, po sposobie wypowiedzi i nicku domyślałem się że miałem kiedyś perma choć nie zmienia to w tej chwili niczego. Dla ciebie bzdurą jest to że jak ktoś prześle film w niskiej jakości to zrobi się z niego HD? Proszę, nie stwierdzaj niczego na siłe bo koloryzujesz. Boże grozić? "Nie wiedziałem, że ranga elity upoważnia Cię do grożenia zwykłym userom" - nie wiedziałeś i nic w tym dziwnego bo tak nie jest, hola hola, zwykły user nie podchodziłby w sposób bojowy do tematu. Lubię jak ktoś mówi konkretnie o co mu chodzi jednak nie rozumiem jaki jest dalszy sens ciągnięcia tego tematu.

Tak, prawda boli, jak boli, gdzie boli? Bzdura, mogłeś tutaj zacytować "gdyby kuzka nie skakała" było by już bardziej odpowiednie.

Ze wzlędu na swoją rangę nie powinien się udzielać w takiej sytuacji ale nie lubię zostawiać pustej kartki gdy ktoś kieruje do mnie swą wypowiedź.

A co do tego "urażania" to pomyśle czy nie strzelić focha ;]

Opublikowano

Jakość też na pewno dużo daje, bo można nagrać frapsem i ile wyjdzie (przecież wiadomo - krótki filmik i już GB), a innym programem to będzie o wiele mniej. Więc jakość tutaj też ma jakieś znaczenie. Youtube to jeszcze kompresuje itp. żeby jak najmniej pamięci zeszło. Ale i tak ile TB tam mieszczą :)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

"Dla ciebie bzdurą jest to że jak ktoś prześle film w niskiej jakości to zrobi się z niego HD?"

Weź mi kurwa wytłumacz o co Ci tu chodzi, bo za cholerę nie mogę tego przetrawić. Chyba jasne jest to, że jak ktoś wyśle film w rozdzielczości 240p (320x240 pikseli) to z dupy nie wezmą się dodatkowe piksele np. 720p (1280x720 pikseli) w tym przypadku 1440 pikseli.

Ludzie kolesiowi mówią, że yt ma duże serwerownie a Ty wyskakujesz, że są w błędzie i jakość nie zależy od przesyłu.. No kurwa, włącz myślenie.

Za chuja nie mogę zrozumieć Twojego toku myślenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...