Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kolejna aktualizacja do klienta gry

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jonny mówi o tym, że osoby mające większy monitor (większą rozdzielczość) widzą więcej, co oznacza że osoby te mają możliwość zaatakowania kogoś, kto nawet nie wie o tym że obok niego jest przeciwnik. Wprowadzają więc maksymalny zasięg ataku, oraz dodają pewne ulepszenia do klienta gry.

Usłyszałem też, że mówi coś o serwerze testowym (open beta), więc prawdopodobnie s. testowy zostanie jeszcze włączony. :)

Gdy Jonny nagrywał ten film, serwer testowy był już włączony więc raczej nie chodzi o te testy które były wczoraj i przedwczoraj ^^

@EDIT

W opisie filmu napisane jest, aby śledzić Facebooka DarkOrbita bo będą tam informacje o beta testach :)

Check out our Facebook page for more information on the upcoming beta: https://www.facebook.com/darkorbit

@EDIT2

Patrzcie na FB!

The beta has just and we can already tell you what's up next!
Hint: It contains another beta.
Opublikowano

Jonny mówi o tym, że osoby mające większy monitor (większą rozdzielczość) widzą więcej, co oznacza że osoby te mają możliwość zaatakowania kogoś, kto nawet nie wie o tym że obok niego jest przeciwnik

boże jakie gówno...

// o to że osoby z większym monitorem ($) mają lepiej. zamiast zrobić grę równą to oni idą pod haj$.. w sumie nic dziwnego..

Opublikowano

Jonny mówi o tym, że osoby mające większy monitor (większą rozdzielczość) widzą więcej, co oznacza że osoby te mają możliwość zaatakowania kogoś, kto nawet nie wie o tym że obok niego jest przeciwnik. Wprowadzają więc maksymalny zasięg ataku, oraz dodają pewne ulepszenia do klienta gry.

Więc czekamy na nowe monitory firmy BigPoint. Ogólnie dobrze, że mam telewizor. Poradzę sobie jakoś, gorzej mają osoby, które mają notebook'i.

Zastanawiam się jak to będzie z botami. Coś czuję, że duży będzie przestój.

Ehh to darkorbit zaczyna mnie już przerażać.

Opublikowano

Więc czekamy na nowe monitory firmy BigPoint. Ogólnie dobrze, że mam telewizor. Poradzę sobie jakoś, gorzej mają osoby, które mają notebook'i.

Zastanawiam się jak to będzie z botami. Coś czuję, że duży będzie przestój.

Ehh to darkorbit zaczyna mnie już przerażać.

hahahah rozjebałeś :P

a ten pasek wygląda nieciekawie :(

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

@UP

Nie będą mogli atakować, będą mogli jedynie zaznaczyć.

Opublikowano

mi się pasek podoba, wkrótce zrobią tak jak to było w starym kliencie, że nacisniesz H i chowa się tylko to co najmniej potrzebne, i preferuję kwadratowe sloty..

co teraz jest: nacisniesz H i wszystko się chowa, nacisniesz spowrotem i znowu otwiera się wszystko co jest do dupy

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...