Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do graczy

Luka^_^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja prdl co to za pytanie jak zacząć ? to jest karcianka jakie masz tutaj niby wybory do zaczęcia, rejestrujesz się ściągasz grasz mecze i kupujesz karty, masz jeszcze kampanie do przejścia i tyle.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Na początek gdy już pobrałeś grę, musisz wybrać talie początkową. Polecam tobie Inferno że względu na to że jest chyba najmocniejsze na początek. Jak już podpowiedział ci Vasto możesz, a nawet musisz przejść kampanię. Resztę potrzebnych informacji zdobędzie czytając poradniki w tym dziale.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Możesz także obejrzeć kilka filmików na YT, widziałem kilku ludzi którzy nagrywali z tej gry.

Jak chcesz mogę Ci ich podesłać :)

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

Osobiście polecam Ci pooglądać filmiki użytkownika mkrr3. Jest to jeden z najlepszych polskich graczy (był w t1), ja osobiście gdy go oglądałem to po wejściu do gry miałem już taka wiedzę że na lejcie zamiatałem wszystkich do 800elo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...