Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOTA 2] sposób na łatwe itemy.

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić wam sposób na łatwe itemy w docie.

jak to działa?

Zdobywanie przedmiotów polega na tym ,że sprzedajemy nasze zbędne itemy na stronie

http://www.dota2wh.com/

za które dostajemy wirtualne pieniadze.Za te pieniadze możemy kupic itemy na stronie.

KROK 1

wchodzimy na strone

http://www.dota2wh.com/

logujemy sie naszym loginem i hasłem z konta steam,a nastepnie sellamy itemy.

post-709857-0-14128700-1371877046_thumb.jpg

KROK 2

w tym momencie zaprasza nas znajomy Dota2WH|(np.tiny) .Akceptujemy zaproszenie ,a nasz znajomy zaprasza nas do handlu.

Akceptujemy i oddajemy mu nasze zbedne itemy.

post-709857-0-95206000-1371876853_thumb.jpg

UWAGA!sprzedajemy maksymalnie 10 itemow za jednym razem.

KROK 3

wchodzimy znowu na strone i ja odświeżamy.Przybyło nam golda za nasze itemy.Klikamy Browse items.

post-709857-0-01395200-1371877337_thumb.jpg

wybieramy postać jaka nas interesuje.

post-709857-0-72755500-1371877456_thumb.jpg

nastepnie jaki chcemy kupic item

post-709857-0-18924100-1371877544_thumb.jpg

post-709857-0-95884900-1371877646_thumb.jpg

post-709857-0-08929300-1371877756_thumb.jpg

post-709857-0-75777700-1371877838_thumb.jpg

Nastepnie zaprasza nas "NOWY ZNAJOMY" i zaprasza nas do handlu po czym odbieramy kupiony item.

post-709857-0-73636200-1371877965_thumb.jpg

Dzieki za przeczytanie poradnika i życze miłego kupowania :D

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie chce wziasc itemkow :>

Dobra dziala, nie ma wszystkich itemkow dlatego nie wszystko przyjmuje ;) Mozna tam bedzie kupic prawie wszystko :D

61093c6efb.png

Opublikowano

Dobra, już zadziałało.

Strona genialna, ale problem jest, że mało itemków.

Trzeba czekać na dodanie nowych :P

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Według mnie bedzie sie trzymal oni tylko zarobek z tego maja i zbieraja itemy

jak serwis bedzie bardziej popularny to im sie tak zwroci ,ze sie w bani niemiesci

Tyle Wygrać.

Opublikowano

to znaczy że jak oni od nas odkupują to później sprzedają te np.pospolite śmieci na rynku steam?

Nie te itemy sa cały czas w obiegu sprzedajesz im commona za np. 60 golda a oni ten item sprzedaja komus za 120 golda.ten ktos musi zdobyc 120 golda wiec sprzedaje jakies 2 itemy common zeby zdobyc gold i oni zbieraja tak pelno itemow.Niemam pojecia co oni z tym robią potem ale zbytnio mnie to nieobchodzi ważne ,że mam itemki xD

To legalne i nie dostane za to bana?

niewiem ja używam od dawna i jeszcze bana niemam ale dla pewnosci mam do handlu drugie konto steam

Tyle Wygrać.

Opublikowano

To legalne i nie dostane za to bana?

Standardowa odpowiedź: To nie jest legelane, tak samo jak w każdej innej grze MMO. Nie dostaniesz za to bana.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Przecież to jest leglane. Jakbyście mieli mózg, to byście pomyśleli, że ta wymiana to TRADE na steam.
Dajesz itemki na inne konto, wybierasz jakie chcesz na stronie i potem te drugie konto daje Ci te itemy...

Opublikowano

Mam problem, zalogowałem się tam, zaakceptowałem zaproszenie od tego bota, ale żeby się wymieniać muszę mieć
włączony steam guard, szukałem trochę po internecie, i nie znalazłem jak
to włączyć, w ustawieniach tego też tego nie mogłem zrobić, pomożesz?

Problem w tym, że w miejscu zaznaczonym na czerwono (zdjęcie zamieszczę na dole) na wszystkich poradnikach mają opcję dotyczące Steam guard, i tam mogą to włączyć i wyłączyć, a ja tego nie mam ;/ i nie wiem gdzie to włączyć ;/

c3p.png

Opublikowano

SPOSÓB 1

Wyłacz steam i usuń plik clientregistry.blob (wpisz w wyszukiwarke windowsa).Potem włacz steama i ci sie zaktualizuje.

SPOSÓB 2

Reinstall steama i instalacja na innej partycji.

Jak to niepomoże to juz niemam pomysłów.

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Co to jest ta inna partycja? xD

Znalazłem poradnik na forum steam

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=153396149#96906

I tak jest opisany taki problem jak ja mam, 5-ty screena od góry, właśnie ja tak mam, pod tym screenem jest napisane

The only thing left to is to restart the Steam Client. Once the client is done restarting Steam Guard will be fully enabled. If you return to the Settings page the shield icon will now be green and it will provide you with a date you turned the service on.

If Steam Guard did not turn on after you verified your email and restarted your client, you can click on the Manage Steam Guard Account Security button and check the Protect my account with Steam Guard box from the Steam Settings page. Once you click next Steam Guard will be enabled. 

Czyli w tłumaczeniu google

Jedyne co pozostało to, aby ponownie uruchomić klienta Steam. Gdy klient dokonuje ponownego Straż parowa będzie w pełni aktywne. Jeśli wrócisz do strony Ustawienia ikona shield teraz będzie zielona i będzie dostarczać Państwu daty ty zagrał usługę na.

Jeśli Straż parowa nie włącza się po weryfikacji e-mail i ponownym uruchomieniu klienta, możesz kliknąć na Steam w Straży Zarządzanie kontem przycisku bezpieczeństwa i sprawdzić Chroń moje konto z pola Straży pary od strony Ustawienia pary. Po kliknięciu obok Straży Steam być włączony.

Zresetowałem komputer, więc steam się ponownie uruchomił. Problem tkwi w tym (jak na screenie załączonym przeze mnie widać), że nie mam tego przycisku Manage Steam Guard Account Security, no i nie wiem co zrobić teraz.

Opublikowano

Ale od pierwszego? xD ja zainstalowałem steama jakoś 2 lata temu xD

Już wszystko dobrze, działa, wyłączyłem i włączyłem steama i działa xD najwidoczniej resetując komputer coś steam nie załączył ;p dobra teraz idę sobie kupić jakieś wartościowe itemki xD

Eghhh... to sobie poczekam, bo pisze mi "Musisz mieć włączoną funkcję Steam Guard przez przynajmniej 15 dni, zanim uzyskasz możliwość brania udziału w wymianach."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...