Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOTA 2] sposób na łatwe itemy.

buryzencio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże mi ktoś!!? Jak loguje sie w tym steam na stronie, cały czas pisze mi "błędne dane logowania" a sa prawidlowe

1377531174-U173186.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiedzcie mi dlaczego wywala mi cały czas błąd logowania?

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Powiedzcie mi dlaczego wywala mi cały czas błąd logowania?

Bo źle wpisałeś password lub kod z obrazka.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Ja mam tak, ponieważ używam Chrome. Coś ostatnio wszędzie mam problemy, np. postów na mpc normalnie niemoge dodawać.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Dobra stronka, ogólnie jedyny minus to że jest beta i mało rzeczy, drugi że kupujesz 2x drożej niż sprzedajesz a 3 to iż czasem jest coś nie tak z odbieraniem przedmiotów i występuje błąd z wymianą na steamie.

Opublikowano

jak sa problemy na stronce to na następny dzień niema ja dziś rano kupiłem set na juggernauta

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem ;/ wczesniej to przyjmowało wszystkie przedmioty, a teraz prawie rzadnego nie chce mi przyjąć, nawet nie chce przyjmować tych co kiedyś tam kupiłem o.O pomóźcie, bo brakuje mi 93 golda do ostatniego itemku z setu bloodseekera ;x i nie chce żebyś ktoś go kupił ;/

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Pogrzebałem coś i teraz nie mam "Sell items" na stronie tylko "Add friend". Kiedy to klikam, wyskakuje mi wiadomość na steamie "[unknown] is ignoring you" i nic się nie dzieje.

Opublikowano

Witam. Pogrzebałem coś i teraz nie mam "Sell items" na stronie tylko "Add friend". Kiedy to klikam, wyskakuje mi wiadomość na steamie "[unknown] is ignoring you" i nic się nie dzieje.

Dota2 czy Steam przez ewent maja teraz sporo bugow, mussz sprobowac od nowa dodac bota.

61093c6efb.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

PROSZE O POMOC !

Kiedy zaakceptowałem zaroszenie bota to dalej nic sie nie dzieje nie dostaje zaproszenia do wymiany :( Co zrobić, proszę o pomoc !!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ Ja się wymieniłem dałem botu kilka receptur (chyba 6 lub 7) pisało, że da mi za to 900 golda ponad, Minęło 15 minut a tutaj nic, co począć w takiej sytuacjii?

Opublikowano

Ale lipa właśnie straciłem 1400 golda, kupiłem curiera którego nie dostałem.

Tzn dodałem bota na steam on pokazuje a nagle wyskoczył jakiś tam błąd (nie pamiętam dokładnie jaki) i teraz na Dota2 WH widnieje napis

• Verifying Items
  • 1

Na dodatek nie da się kliknąć w napis Receive Items

Lipa na maxa a curier zajebisty 

http://www.dota2wh.com/item/340917367/340885147

wkurwiony jestem...

Chyba nie da rady odzyskać tego golda.

Opublikowano

Po jakiejś godzince od 04:31 wbiłem z myślą może odzyskam chociaż golda.

A jednak była opcja Receive Items no to zaryzykowałem i dodałem do znajomych dodam że tego samego bota.

I tu moje zaskoczenie jednak się udało, curier zajebisty to mało powiedziane jak za taką cenne.

Serdecznie polecam nawet w takich sytuacjach jesteśmy uratowani jestem pod wrażeniem.

Opublikowano

botom z tej strony często zdarza się popełnić błąd, co najdziwniejsze nie tylko na naszą niekorzyść. Ja we wtorek kupiłem item do phantom lancera i jakąś godzinę po odbiorze, dostałem o dziwo jeszcze 2 takie w dwóch różnych transakcjach :D

Opublikowano

@ UP potwierdzam

ja dostałem 4x itemy :P za friko, a co do zjedzonego golda

zdażyło się ładne kilka razy :P ale jak im napiszesz i opiszesz sytuacje to zwracają item bądź gold 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...