Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić sure WP do pvp

kr4box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczołem grać na solarze w jinno . I nie wiem jak zrobić dobrego WP do pvp . Wiem że punkty dawac 2int 1 wit .

Opublikowano

Staty : 2 int, 1 wit - później 2 wit, 1str

Skille : Strach > Ostrze > Rozpro > dalej wg. uznania

Eq : nno, ludzi ile się da (na ile cię stać), absy (miecze, 2ręka, sztylety, dzwony)

KD : Broń : Woj, ninja, sura (lub penetra), Zbroja : Unik, Wit

W eq do pvp nigdy nie dawaj KD deffa,bo się nie opłaca ... (większe szycie wchodzi)

Opublikowano

strach chcesz do pvp ?...

ostrze>palec>wir>rozpro>strach

wymaxuj inte a potem na zmiane 1 wit 1 zreczka

większe szycie wchodzi w pvp dzięki obronie ? co ty pier...?

bron najlepiej zrób 2 (w pierwszej 2 kd +4 i kd kryta/albo to do ładowania skilli a w drugiej też 2 kd na klasy i to samo kd kryta albo ładowania)

bony- dużo hp dużo na ludzi i absy

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Staty

2 int 1 zr

2 zr 1 siła

Ostrze>rozpro>Strach>Palec>Wir

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

strach chcesz do pvp ?...

ostrze>palec>wir>rozpro>strach

wymaxuj inte a potem na zmiane 1 wit 1 zreczka

większe szycie wchodzi w pvp dzięki obronie ? co ty pier...?

bron najlepiej zrób 2 (w pierwszej 2 kd +4 i kd kryta/albo to do ładowania skilli a w drugiej też 2 kd na klasy i to samo kd kryta albo ładowania)

bony- dużo hp dużo na ludzi i absy

Wiesczo jak dla mnie dla Wp lepsze jest mieć ostrze,rozpro i strach niż bulid jaki ty sugerujesz,kolega gra na PL,a tam sura WP bez IS nie biję dużo z wirka czy palca więc ja zawsze wolałem więcej ustać i rozpraszać.

Reszta postu mi się podoba.

Ja bym ci polecał taki bulid:

Ostrze-->Strach-->Ropro-->Palec/wirek(z takim bulidem,fajnie jest też na wojny)

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

a według mnie wbij 69 masz 4 skille i coś możesz zrobić bo sura wp ogólnie to na niskim lvl'u jest słaby w pvp, polecam ci bulid ostrze>wir/paluch>wir/paluch>rozpro>strach, z tym że moje zdanie jest takie że sura wymiata w pvp jak ma 5 skilli na g1/p, bo ogólnie to raczej kosiarka do expa :)

Opublikowano

Wiesczo jak dla mnie dla Wp lepsze jest mieć ostrze,rozpro i strach niż bulid jaki ty sugerujesz,kolega gra na PL,a tam sura WP bez IS nie biję dużo z wirka czy palca więc ja zawsze wolałem więcej ustać i rozpraszać.

Reszta postu mi się podoba.

Ja bym ci polecał taki bulid:

Ostrze-->Strach-->Ropro-->Palec/wirek(z takim bulidem,fajnie jest też na wojny)

Pozdrawiam AsPol.

lepiej ustać? pamiętaj że głównie tylko body bije zwykłymi hitami a strach absa na skille nie dodaje..

chcesz ludzi zabijać samym rozproszeniem które i tak nic nie zadaje ?

nie bije z wirka i z palca dużo bo ma mały poziom tych skilli, ale jakby zrobił je na P to wtedy naprawdę widać siłę tych skilli

Sam gram na SG i widziałem co WP robi w pvp (najprawdopodobniej jest to najlepsza postać pod pvp) każdemu sadzi minimum po 8k z palca i kolejne 8k z wirka, ewentualnie dobije rozproszeniem za te 2/3k, kto przeżyje taką serie ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Robienie sury WP pod PvP to grzech ;_;

To jest najlepsza postać do expa . Marnujesz w ten sposób cały jego potencjał .

To tak jakby założyć byty na ręce , albo czapkę na nogi .

@antywarn

2:1 Int:PŻ

Skille : Czarowane Ostrze --> Wir --> Palec/Rozpro --> Pozpro/Palec --> Strach --> Zbroja

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie baw się w pvp z surą wp przed 70lv, gdyż ta postać osiąga właśnie pełnie mocy przy 70+.

Ostrze->wir/palec->palec/wir->rozpro

Opublikowano

jeśli chcesz wbić 70lvl to zrób ostrze>wir>palec>rozpro (wir przed palcem, żeby ci się lepiej expiło). Oczywiście wymaxuj inta. wit gdzieś tak do 30 pkt. zręczność do 20 uników a reszta w siłę. Ale ja polecam wbić 86. bo wtedy wp zaczyna pokazywać swoją pełną moc (na 94 jeszcze lepiej bo biolog 2x atak). i wtedy full int, full siła. 30 wita reszta zręka. i jako 5 skill strach gdyż jest lepszy w pvp od zbroi (i do expa w grocie też.). eq to wiadomo, tak jak dla każdej innej postaci tylko musisz zwrócić uwagę na jak największą ilość szycia. kolce najlepiej ebony (czyste łzy+9 tylko do odpalania skilli :P). Możesz też iść buildem otrze>zbroja>strach>wir>palec i po wbiciu 86 (czy tam którego chcesz) cofasz zbroję i dajesz rozpro :) (wtedy się lepiej expii). Najważniejsza dla wp jest broń. Syrek +6 (lub więcej:P) 10 luda lub 12 int (bo to i to raczej ciężko :P chyba, że np. 6 inta i 5 luda też dobrze:D)

Opublikowano

Jak zacząłeś na plu, to tak - zgodnie z poradami naszego guru Isamu.

Na początek 2:1 int wit, jak już wymaksujesz inta to 2:1 zr wit :)

Skille, aby wp był kosą w nawalaniu się to:

Czarowane ostrze -> Smoczy -> Strach -> Palec -> Rozpro -> Zbrojka

Powodzenia :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Napoczątek zrób tak skille- najpierw czerwone bo ponieważ jest lepsza od aury woja i jest tez  dobre do expa potem czerwona zbr albo strach,potem palec i tak pokoleji a w statach                                                                                                                                                               Sura int i sila potem pz wojownik sila i wit potem zrenka ninja zrenka i sila szaman tak samo jak sura pozdro. ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...