Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdałeś/nie zdałeś

Paweu.

zdałes/niezdałes   

321 użytkowników zagłosowało

1. 1. zda?e? czy nie zda?e? do nast?pnej klasy ?

• Zda?em/am
      305
    • Nie zda?em/am
      11
    • Jeszcze nie wiem czy zdam (egzamin poprawkowy)
      5
  2. 2. Jak? masz ?redni? ocen ?

• 6,0 - 5,0
      27
    • 5,0 - 4,0
      62
    • 4,0 - 3,0
      110
    • 3,0 - 2,0
      66
    • 2,0 >
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak olewasz naukę to też jesteś debilem, sry.

Nie, po prostu jest za głupi/młody na martwienie się o to co będzie za kilka/ kilkanaście lat

Opublikowano

Nie, po prostu jest za głupi/młody na martwienie się o to co będzie za kilka/ kilkanaście lat

Co to niby za usprawiedliwienie, że młody? Widziałem dzieciaki z trzeciej podstawówki mądrzejsze od większości gimbazjalistów...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Co to niby za usprawiedliwienie, że młody? Widziałem dzieciaki z trzeciej podstawówki mądrzejsze od większości gimbazjalistów...

Bo rodzice im wpoili do głowy to co chcieli, potem takie dziecko nie ma własnej świadomości, chce mieć średnią z paskiem, bo rodzice chcą..

Opublikowano

Bo rodzice im wpoili do głowy to co chcieli, potem takie dziecko nie ma własnej świadomości, chce mieć średnią z paskiem, bo rodzice chcą..

Gówno prawda.

Doceń naukę i nie broń debili, którzy tego nie robią bo w tym pokurwionym systemie bez wiedzy nigdzie nie dojdziesz a olewając ją strzelasz sobie w kolano, czyli jesteś najzwyklejszym debilem...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Na początku roku miałem 32 osoby, obecnie mam 24 i nie zda około 6/7 ;)

Jak można nie zdać!? :D

u mnie w pierwszej klasie było 32 osoby, do 4 klasy dotrwało 15 :)

Zdałem już w kwietniu :*

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gówno prawda.

Doceń naukę i nie broń debili, którzy tego nie robią bo w tym pokurwionym systemie bez wiedzy nigdzie nie dojdziesz a olewając ją strzelasz sobie w kolano, czyli jesteś najzwyklejszym debilem...

Ah.. nie chce mi się z tobą dalej kłócić, mamy dwa różne zdania na temat uczenia się/ocen

Opublikowano

Gówno prawda.

I tak wszyscy skoncza w Tesco, a na chuj marnować czas na nauke skoro życie jest kurwa takie krótkie... rodzisz sie debilem, umierasz debilem, lepiej z zycia korzystac.

Opublikowano

Nie zdałem... (tylko nie wiem czego?)

U mnie w klasie sierpień ma minimum 6 osób (nie pamiętam dokładnie ile ale 6 to min.).

I
tak wszyscy skoncza w Tesco, a na chuj marnować czas na nauke skoro
życie jest kurwa takie krótkie... rodzisz sie debilem, umierasz debilem,
lepiej z zycia korzystac.

No to pozdro... Jak chcesz korzystać z życia nie mając hajsu, kraść chcesz?

Gówno prawda.

Doceń
naukę i nie broń debili, którzy tego nie robią bo w tym pokurwionym
systemie bez wiedzy nigdzie nie dojdziesz a olewając ją strzelasz sobie w
kolano, czyli jesteś najzwyklejszym debilem...

Pkt. dla ciebie :)

Nie każdy kto nie zdaje to debil, wystarczy nie chodzić do szkoły :D

Zdałem :)

Nie chodzisz do szkoły to nie masz wiedzy, oczywiście nie w każdej dziedzinie życia bo wszystkiego się nie nauczymy w szkole.

Opublikowano

Nie rozumiem jakim trzeba być debilem żeby mieć zagrożenie z czegokolwiek, a tym bardziej nie zdać.

Zagrożenie miałem z niemca, bo mam wyjebane na ten język..

Ale się przyłożyłem i zdałem ze średnią 3.9 :F

graphic.png

Opublikowano

Gówno prawda.

ty to jesteś debilem według ciebie każdy co nie zdał to debil ? nie każdy urodził się z takim mózgiem żeby zdawać z klasy do klasy

Faustyna skończyła 3 klasy i co ? jest sławna i w dodatku święta

Nakurwiaj sobie na jakimś biolchemie a później płacz że pracujesz w obi i podlewasz rosiczki

Zycie jest krótkie dlatego jak któs ma kase niech to pierdoli i się nie uczy lepiej zwiedzać świat niż później zarabiać 3tyś i nie wyjeżdżać na wakacje

Nakurwiaj w szkole średnią 5.00 a później płacz że nie masz kolegów i nie masz życia towarzyskiego

PS Koledzy z internetu się nie liczą <3

Opublikowano

jak masz obrażać to wypierdalaj z tematu @ Topic Zdałem

Już skończyłeś ? Teraz biegnij do mamy i wypłacz jej się w pierś

Opublikowano

Nie zdałem i chuj. Byłem w LO teraz idę do Technikum, a jeżeli się tam nie dostanę to do LO na moim osiedlu i jakoś przeżyje dodatkowe lata nauki.

PS. powinieneś dodać opcje wybrania klasy zaczynając od 1 gimbazjum.

Opublikowano

Moim zdaniem ankieta ze średnią jest nie potrzebna bądź powinna być również ankieta która klasa itp. Jedni mają średnią 3.5 w LO a inni się chwalą że mają 4.5 w gimbazie albo zawodówce.

@Top: Zdałem śr. 4 - LO

ravensygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...