Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Pisanie questów

z4z0l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny ten program. Jeżeli będziesz potrzebował pomocy np. ze stroną na której będziesz umieszczał ten poradnik, czy grafiką pisz to ja chętnie pomogę w imię nauki ;)

Opublikowano

chętnie skorzystam :D Lajkować Mistrza xD

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Daj wygląd notepada ;d

Edit:

Sory, widziałem tylko miniatjeje i myślałem że notepad xD

Opublikowano

Daj wygląd notepada ;d

Edit:

Sory, widziałem tylko miniatjeje i myślałem że notepad xD

Nie rozumiem? W filmiku mówię, że jest to "sablajm tekzd dwa" Sublime Text 2, który nie ma standardowo wgranych takich funkcji(czy skrótów, jak kto chce), jakie pokazuję w tym filmie. Projekt cały czas idzie do przodu, dziś dopisane zostały kolejne kwestie, ale myślę nad tym, żeby przedstawić to w formie zarówno wideo, jak i pisemnej.

Co ogólnie sądzicie na temat tego projektu, będzie to przydatne czy całkowicie nie ma sensu?

umarł

Opublikowano

Będzie bardzo przydatne. Sory za tamto ale skomdntowałem a filmu nie obejrzałem ;D

Edit:

Tak coś odemnie. Jest możliwość zimitowania w tym wirtualnej maszyny ? Tzn. Żeby była gdzieś tam na pasku opcja "sprawdź" po której kliknięciu sprawdzało by błędy tak jak po wgrywaniu questa przez /qc . Dałoby rade coś takiego zrobić ? ;D

Opublikowano

Będzie bardzo przydatne. Sory za tamto ale skomdntowałem a filmu nie obejrzałem ;D

Edit:

Tak coś odemnie. Jest możliwość zimitowania w tym wirtualnej maszyny ? Tzn. Żeby była gdzieś tam na pasku opcja "sprawdź" po której kliknięciu sprawdzało by błędy tak jak po wgrywaniu questa przez /qc . Dałoby rade coś takiego zrobić ? ;D

No nie wiem, to byłby spory problem. Zrobić taki "kompilator" to nie jest prosta sprawa, ale właśnie przy pomocy tych moich "funkcji" wyeliminuje to sporo błędów. Ludzie nie będą już pisali "witch" zamiast with :D

umarł

Opublikowano

Dziś zawitała pierwsza, surowa, wstępna wersja tego kursu. Podejrzeć ją można tutaj:

www.iksior.blutu.pl

To jest dopiero początek, nie zacząłem jeszcze dokładnie opisywać co, gdzie i jak. Do tego będą wideo poradniki. Na razie tyle informacji z tego projektu.

@down

jak już pisałem, jest to wstępna wersja i owego downloadu jeszcze nie ma. Czekajcie cierpliwie(o ile ktoś czeka) ;)

umarł

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł . Poczekam i zobaczę co tam wyskrobiesz :) Powodzenia życzę i trzymaj tak dalej !

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...