Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak szybko osiągnąć 60lv na serwerze triador

Hawaj™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ponieważ już zakończyłem grę na serwerze chciałbym Wam przedstawić sposób na 60lv w niecałe 6h :P

Na początek zainstalujmy WH do clienta: http://www.mpcforum.pl/topic/969885-dltriador-wh/

Potrzebne EQ

-bransoletka 2k pż & 10% obrażeń do hp

-naszyjnik 2k pż

-buty 2k pż & % na omdlenie

-tarcza nno & silny przeciwko orką

-kolczyki silny przeciwko orką

-fms +5/6/7/8/9 20sr+

-zbroje 2k pż & 10% obrażeń do hp

UWAGA!

Musimy robić wszystkie dungeony ze skrzyń (na WH to łatwa sprawa, a dostajemy z nich PD)

Gdy mamy owe przedmioty dobijamy lv..

1-10lv M1

10-25lv M2

25-35lv dolina

35-55lv wieża ogrów (wejście tam gdzie się respi zjawa, koło DT)

55-60lv loch pająków V2 (za dungeona na 50lv dostajemy wejściówki)

To tyle, większość nie wiedziała o tej wieży orków (WO), na 35lv leci tam 4% z moba :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardzo przydatne akurat zaczynam tam grać i przyda mi się leci Like

gmhq5mn.png

Opublikowano

No a ja debil na 46 na bo expie ide doo tej wierzy:P.Leci like

Trzeba miec buffa na wierze ogrow?

Wystarczy marmur i też będzie dobrze. Dodatkowo życie i atak boga + dłonie przebicia i krytyka.

na 40 lub 50lvlu dostaje się przedmiot dający 100% expa na 1h co warto wykorzystać w v2.

Opublikowano

No a ja debil na 46 na bo expie ide doo tej wierzy:P.Leci like

Trzeba miec buffa na wierze ogrow?

Znaczy przede wszystkim eq na orki i strzały, buff by sie przydał, bo bez niego możesz brać po 3-4 grupki, a z buffem znacznie więcej : )

Co do tematu, to również rozważam zakończenie gry, powód ? Zarobek - trzeba stać pół dnia żeby cokolwiek sprzedać, nawet nie chce sie chwalić ile mój shop ma H i ile przez ten czas sprzedałem, bo wstyd...

Dodatkowo % na ulepszenie... Tragedia... 6 razy spaliłem zbroje na 34 na +6, ebo 4 razy, a inni marnują po 20 bodzi na jakiegoś śmiesznego fms'a. Zrobienie tutaj czegoś na +9 to jest nieprawdopobny wyczyn i gratuluje takiej osobie.

Opublikowano

Znaczy przede wszystkim eq na orki i strzały, buff by sie przydał, bo bez niego możesz brać po 3-4 grupki, a z buffem znacznie więcej : )

Co do tematu, to również rozważam zakończenie gry, powód ? Zarobek - trzeba stać pół dnia żeby cokolwiek sprzedać, nawet nie chce sie chwalić ile mój shop ma H i ile przez ten czas sprzedałem, bo wstyd...

Dodatkowo % na ulepszenie... Tragedia... 6 razy spaliłem zbroje na 34 na +6, ebo 4 razy, a inni marnują po 20 bodzi na jakiegoś śmiesznego fms'a. Zrobienie tutaj czegoś na +9 to jest nieprawdopobny wyczyn i gratuluje takiej osobie.

tak trudno na +9 nie jest zrobic..robiłem ribka 5bodzi i +7 było... praktycznie juz gre konczyłem postanowiłem kuć u kowala i zrobił do +9 :) na +9 masz 30% szans

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przydatne, ale watpie ze komus sie przyda, z powodu ze coraz mniej osob zaczyna gre na triadorze, z jasnych przyczyn :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...