Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ukrywanie moich pluginów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Szukam pluginu bądź to może jest w opcjach żeby ukryć moje pluginy na serwerze otóz mam 3pluginy autorskie i nie chcę żeby inni je widzieli

Jeśli zna ktoś na to sposów niech pisze

Bardzo by mnie to zadowoliło

Osoba ktora mi pomoże

Otrzyma +

Pomogłem Daj +Będę wdzięczny.

Opublikowano

Tak jak up albo FakePlugin(lub podobnie) tam możesz wpisać dowolne nazwy pluginów "fałszywe" np. Orginal Essentials a ty wpisujesz go jako extraPlugin;)

Opublikowano

@2xup To mu nic nie da, owszem trochę da, ale nie w 100% bo jest jeszcze /? oraz /help, tak więc polecam ci zrobić tak że, pobrać sobie CustomCommand plugin, i następnie, wszystkie komendy : /pl /? /help /plugins wypisać w customCommand :)

Opublikowano

Zaraz sprawdzę wasze porady

A dało by się zrobić by np: gdy gracz wpisze /pl lub plugins to mu się wyświetli komunikat Co cię to interesuje. Nie masz swoich pluginów więc ściągasz od innych itp

Pomogłem Daj +Będę wdzięczny.

Opublikowano

Możesz:

a) Wgrać plugin Vanilla: Gracz wpisuje /pl, a server reaguje tak jak by był lag, czyli po prostu nic się nie dzieje.

B) Wgrać plugin CustomPlugins: Możesz ustawić własną wiadomość po wpisaniu komendy /pl, np.: A co Cię to obchodzi?

Ja osobiście korzystam z opcji B.

Opublikowano

Po co wgrywać jakieś dodatkowe pluginy?

Zwykłe uprawnienie - -bukkit.commands.plugins wystarczy. ;)
Dodatkowo jak masz WorldGuarda możesz daćglobalną flagęblocked-cmds /pl,/?,/version itp. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...