Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] PRYWATNY SERVER DO (Old DO 2008-2009)

DiExNoW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy uważają że stary klient jest taki super i wow!

A ja pamiętam że jak grałem na starym kliencie to rozdzielczość była stała, UI gry zajmowała właściwie wszystko, praktycznie nic nie było widać.

Jak dla mnie - nowy klient, jest najlepszy. :)

I pod względem graficznym, i rozbudowania.

Opublikowano

Może stary client nie był jakiś super, ale fajnie sie grało, dluższe walki itp. A tak jak pisałem wczesniej teraz 5-10 sec i po walce :_:

Ale bardziej lubie Clienta z 2010 roku :D

24 PP i jazda.

@up Wcisnąłeś "H' I grałeś ^^

WojakPL - Banned

Opublikowano

ja preferuję starą grafikę dzwięki rotacje dronów animacja skoku ;p chmurka z deva wolne rakietki długie działka laserowe i zawsze lf3 na czubku , po prostu jak grałem od 2008 do 2011 było mega ! ale ludzie z bp zaczeli coś brać i z ni kont piraty a zaraz jak grom z jasnego nieba lf 4 , miesiąc potem apisy a potem coraz gorzej

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy serw to z stara grafą ale z profilem pilota i labem.

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy serw to z stara grafą ale z profilem pilota i labem.

Racja, ale najgorsze jest to że tych dwóch rzeczy nie da się połączyć ( chyba ) więc jedyne co na tym servie będzie to x4 rakiety no i ewentualnie smarty oraz stabilne

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Szkoda że nie można w DO wybrać grafiki tej starej. A co do serwa mam nadzieję że szybko bedzie można na niego wbić

Opublikowano

Grafika była najlepsza w starym kliencie. Nowa grafika to po prostu porażka. Alieny,lasery,stare bazy,tła map,niektóre statki,i inne animacje były nie do zastąpienia. Nie wspomnę już o dźwiękach w grze bo to to już kpina jest. Najlepsze czasy DO to były lata 2009-2010 :)

Opublikowano

ta te stare dzwięki były pro ale i tak najbardziej podobal mi się golec

Opublikowano

IMHO, stary klient jest gorszy od nowego. Brak jakiejkolwiek możliwości dostosowania okien, wygląd jak ze średniowiecza, no i sposób, w jaki został stworzony skreślają go w moich oczach.

pamiętasz jakie było pierwsze wrażenie nowego klienta?

80% użytkowników mówiło, że jest mega chujowy, innymi słowy " co to kurwa jest?! " :D

a dostosowanie okna możliwe jest, tylko jak wiadomo trzeba trochę włożyć w to pracy,

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

jak zobaczyłem pierwszy raz nowego klienta za 2009 na testach hehe wydawało się bardzo ciekawie fajnie się grało potem dali te dzwięki one tak piszczały.... ale potem wyregulowali , gdy testy skończyli zapomniałem o nowym kliencie aż tu szok wchodzę na grę a tu nowy klient 2.0 byłem w szoku wszedłem wow ładnie wszytko było trochę na nim grałem na przemian ze starym klientem nie było żadnych dużych up-date więc było git ale i tak wolałem starego z tym że został zamknięty labo i przeniesiony na mapkę w sumie fajnie z tym że jak grałem na starym musiałem zmienić klienta na nowego żeby z rsb postrzelać i się podkręcić fajna sprawa 30 k z rsb było heh no ale jak zobaczyłem komunikat w związku z wiosennymi porządkami zamykamy starego klienta bla bla bla bla ... od tamtego komunikatu nie zajrzałem na nowego do zamknięcia starego ale grało się git dali pp no trochę mnie to oburzyło ale z drugiej strony fajnie więcej możliwość już po pierwszym dniu max z pl2 ganiał z grubymi ale zabrali mi stare grafiki statków i to było zupełnie nie potrzebne , ach zapomniałem było potrzebne do tego że z nowymi grafikami łatwiej było im zaprojektować profi designy z których szmal brali na ale dalej się grało ( chyba w tamtych okresach na garenie grałem ) fajna gierka dużo graczy botów nie było aż tak wiele ale dowalili piraty p.e.t i jak grom z jasnego nieba lf-4 ,potem ulepszenia i inne tego typu gówna z rokiem 2012 botów masa ludzi brak kiedyś na czacie był mega spam a teraz zanim ktoś napiszę czasem 10 minut czekasz . podsumowując dla mnie mogło by być pp tyle że stare grafiki itp a brak miejsca na mapce mam pomysł np są 2 tryby hudu góry i dołu 1 tryb góry widać wszystko 2 tylko hp i osłona i to samo z dołem widać wszystko a na trybie 2 pasek szybkiego wyboru ( tak jak na nowym kliencie ustawiasz np 1 smartka 2 stabilna 3 białko i tak do zero ) i wtedy miejsca by było więcej . ale się rozpisałem ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...