Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odzyskiwanie plikow wirtaulnej masxzyny

Eberron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko macie jakiś sposob na odzykanie plikow wirtualnej maszyny ( vhd ; vdi) po formacie, pliki ważyly okolo 8 bg, i jeszce musze odzyskąc plik który był spakowany z zakończeniem .tar.gz

Opublikowano

Ale masz obrazy dysków tych wirtualnych maszyn?

jeżeli tak to postaw nową maszynę na tych plikach i już

Mam pytanie czy ty masz mozg?

@ref

Opublikowano

a czy ty go posiadasz choć w małej ilości ?

nie sprecyzowałeś GDZIE SĄ TE PLIKI i CO FORMATOWAŁEŚ czy system z plikami wirtualnej maszyny czy system na wirtualnej maszynie

programów do odzyskiwania danych nie brak na necie nawet darmowych , użyj google według hasła : odzyskiwanie danych programy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a czy ty go posiadasz choć w małej ilości ?

nie sprecyzowałeś GDZIE SĄ TE PLIKI i CO FORMATOWAŁEŚ czy system z plikami wirtualnej maszyny czy system na wirtualnej maszynie

programów do odzyskiwania danych nie brak na necie nawet darmowych , użyj google według hasła : odzyskiwanie danych programy

Umiem używać google, zrobilem fomata calego dysku fizczynego mojego HDD który jest podłaczony do mojego komputera, wgl plikow nie mam bo zrobilem tgo formata co za tym idzie pliki sa usuniete, tak ciezko to pojac?

chodzi o to że wiekszość tych programów nie umożliwia odzyskania plikow .tar.gz albo .vhd szczegolnie z taka waga.

Opublikowano

to na co liczysz, na cud ? każdy program umożliwi odzyskanie danych bez względu na wagę pliku, skoro masz już pliki nadpisane danymi to masz pecha bo największe pliki od razu praktycznie są zapisywane nowymi danymi zaraz po formacie ( tablica alokacji plików dla FAT . dziennikiem operacji dyskowych dla NTFS , kosz itp dane zapisywane przez system dla dysku ok 50-100mb jest tak zarezerwowanych i zapisanych po formacie )

na profesjonalne odzyskanie danych w 100% raczej cie nie stać bo to przekroczy nawet wartość 2-3 nowych dysków HDD

full skan dysku, najlepiej jak najwolniejszy ok 3-8h skanowania a potem licz na szczęście że ci przynajmniej jeden odzyska w pełnych 100% bo nawet uszkodzenie od 0,01 % do 1% zawartości pliku nie umożliwi ci w większości przypadków odzyskanie go bez błędu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...