Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Blue Ashe

Kuroi Henshin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Od kiedy blue build to ap build ? Źle przeczytałem racja.

Moim zdaniem bez sensu. Blue build ma sensu tylko pod ezraela dzięki pasywie z Q. Na każdą inną postać jest bez sensu.

@down

Zresztą składanie łezki jest bez sensu. Nastackowana daje około +60 ataku to już lepiej bt. Fakt, że pasyw ma niezły, ale nie czyni z niego dobrego itemu na adc. Jest miazgą kiedy cały build jest blue (Lodowe serce, rękawica) przez co mamy o wiele więcej many ^^

Opublikowano

Moim zdaniem nie będzie to działać. Full build to 6 niebieskich itemów, a niektóre z nich niezbędne do blue buildu takie jak Gaundlet lub Lizard nie nadają się na Ashe całkowicie. Blue build działa na postaciach ze skillami on-hit, u których dmg z chociażby jednego skilla w 3/4 całości opiera się na zadanym DMG (np. Q Ezreala).

Opublikowano

Lizard prawdopodobnie świetnie komponuje się z jej skillem - W. True na calmy tf jest niezle, tym bardziej z niskim CD

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

co racja to racja do w , dodatkowo jej q to umiejętność (taa każdy strzał z włączonym ląduje łzę itp a nawet ląduje item jak np sheen ) więc i nakłada jako skill manumane więc leci 2x passyw tego itemu (za skill i aa) , bynajmniej tak myślę.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

BoTRK jest fioletowe :F

botrk jest useless na adc po nerfach i ze standardowym buildem zrobisz wiecej

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...