Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie

MrBonio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Nagrywam MSI afterburner filmiki na yt kiedy wlaczam msi wszystko dziala i jest git ale kiedy odpalam nagrywanie to wylacza mi minecraft co zrobic?

(Wirusy Skasowane)

Opublikowano

Nie lepiej Fraps'em ? Najlepszy i sprawdzony program ... ;) i nie ma z nim zadnych problemow .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Nagrywaj Fraps'em wiem że filmiki bardzo dużo ważą ale dobra jakośc audio :>
Sam nagrywam tym programem i jestem zadowolony :>

Opublikowano

Naywaj frapsem, nie ma żadnyh problemów. Później tylko przekonwertuj go w windows movie makerze ;)

Pobierz zarejestrowanego frapsa z chomikuj ;)

Opublikowano

Z MSI AfterBurner ja sam miałem kiedyś problemy (nie umiałem nagrywać ;D) a teraz na lapku nowym to okienko jego jest za duże, co do frapsa to jego jakość według mnie nie jest najlepsza i jeszcze rozmiary filmików! Ja to polecam Mirlis Action słabe obciążenie procka oraz jakoś to ymmm!

Opublikowano

Fraps jest moim zdaniem najlepszym programem do nagrywania lecz ma swoje minusy 1 min filmu zajmuje około 1gb. A co do ciebie to nie możesz nagrywać msi być może że java nie zgrywa się z tym programem 'MSI' to spróbuj programem ACTION.

Opublikowano

Skoro nie Fraps, to spróbuj Dxtory! Ja odkąd go używam jestem zadowolony, żadnych spadków fps, tylko trzeba dobrze kodek wybrac, polecam Lagrith Loseless Codec.

RCwkgo4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...