Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nordic czy west?

Insui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na EUNE polecam grać gdy lubisz polaków i dużo twoich znajomych osób tam gra.

Na EUW polecam grać gdy chcesz pograć ze znanymi graczami (Platyna w górę)

Opublikowano

Jak chcesz grać ze swoimi rodakami to graj na eaście, aczkolwiek jeśli chcesz ich rzadziej spotykać to graj na weście.

Poziom jest taki sam na eaście jak i weście, także tym się nie sugeruj.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Na nordicu duzo polaczkow i grekow

Na wescie araby i zabojady! (islamizacja xD)

wiec wybieraj

Opublikowano

Osobiście polecam Westa. Polaków jest niewiele i to jest dla mnie jedną z zalet, kolejną zaletą są streamerzy i znani gracze grający na wyższych ligach, tak więc jeśli wybijemy się do okolic Diamond'u to możemy poznać trochę sławnych person ze sceny e-sportu. Oprócz tego podoba mi się jednolitość w komunikacji - ludzie w większości starają się gadać po angielsku, a nie jak kto chce (np. eune = polski, grecki i zbitka reszty języków). Oprócz tego nie ma hejtu w stronę polaków, większość ludzi na weście jeśli już nie nawidzi jakiegoś państwa to nienawiść jest najczęsciej kierowana w stronę Francuzów.

Opublikowano

Na eune masz więcej polaków co do poziomu to według mnie jest trochę niższy od euw bo tyle trolli i sytuacji typu 3x afk w Bronze V nie spotkasz na euw a na eune to możliwe. Na eune możesz pisać swobodnie po polsku a na euw piszesz po angielsku więc jeżeli nie znasz go to lepiej graj na eune a jeżeli znasz i nie masz ochoty na granie z polakami to idź na euw. Ja gram na euw, jestem do dziś szczęśliwy że wybrałem to a nie eune chociaż nie rozumiałem przy zakładaniu konta czym się różnią te serwery.

@edit

hehe, zaraz polecą na mnie hejty z północy :D

Opublikowano

W sumie to widać większy poziom na EUW, mniej trolli i dużo więcej osób które grają dla funu, ale chcą też wygrać.

Opublikowano

Graj na początku na eu nordiic east, ogarnij grę, porozmawiaj na temat gry z jakims polakiem 30 lvl który żeby najlepij był w silver+ potem jak ogarniesz gre wbijsz ten 30 i bd mial zauszmy gold to mozsz zrobic konto na wescie i tam grać ;p

Opublikowano

Ja również polecam EUW, jest tam więcej osób ogarniętych. Rzadko spotyka się inne języki oprócz angielskiego(na niższych lvl'ach może czasami). Grałem na wszystkich kontynentach i nie chcę się z nikim kłócić, ale według mnie poziom gry na wescie jest nieco wyższy oraz nie ma tyle spin o wszystko. :)

Taka moja opinia,

Pozdrawiam.

Opublikowano

na eune można zemścić się na niemcach za 2 w światową/

na na nw można powalczyć z ciapatymi.

wgl mam pytanie. co się dzieje z moim rankingiem jak zmieniam rejon ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

poziom taki sam? Moim zdaniem zdecydowanie west jest mocniejszy. Sam jestem na nordicu w diamondzie III a na smurfie na wescie ledwo co do platynki wszedłem.

To tak jeśli zaczynasz dopiero co grać to proponuje east, jeśli już trochę rozegrałeś parti proponuje west

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...