Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Smurf?

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio bylo cos na forum dot smurfow ( kary za smurfowanie kont innych ludzi), no ale co ze smurfami? zalozmy moje drugie konto, tylko ja na nim grywam, tto tez podlega karze? bo mam zamiar zrobic nowe konto, smurfa poprostu i niewiem czy nie bedzie z tego jakis konsekwencji.

Opublikowano

@Up

Nie wierze w to.

Pełno streamerów gra na smurfach, np. Ocelote pod nickiem "Im not Ocelote" i normalnie streamuje z gry na smurfie i nic za to nie ma..

Opublikowano

W LoLu multikonta są dozwolone. Jedynie rejestrowanie się ze swojego reflinka jest zabronione.

Więc możesz spokojnie robić kolejne konto.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Pomyliło Ci się z zakazem boostowania innych kont.

Zabronione jest wchodzenie na czyjeś konto i wbijanie na nim dywizji, karą za to jest perm na konto główne i boostowane.

Opublikowano

Pomyliło Ci się z zakazem boostowania innych kont.

Zabronione jest wchodzenie na czyjeś konto i wbijanie na nim dywizji, karą za to jest perm na konto główne i boostowane.

ty chuju jebany perma to możesz ty kurwo mieć za używanie xxx pedaliku jeden, idź se wyrzła przerznij podobno lubi strazakow ps fajne pierdole masz na nosie ten jeden bialas to taki duzy ze jak ruszysz nosem to sam pierdolnie ze ta twoja wies bedzie cala biala. NIE NIE kurwa ze spyry gimbusy tylko Z PIERDOLNIKA TAKI PRYSZCZ TYLKO ZE GORSZY W CHUJ takze dobrze ci radze wyjeb tego pierdola a tego gula co masz jak rolnik lepiej zoperuj bo jeszcze ci kark polamie

199910496651d9d4266c95e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...