Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Jakiś evencik ?

Sam1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1044138_10151975479844409_1016043115_n.j

Get ready! The invasion starts on Monday!

z tłumaczenia to Przygotuj się! Inwazja zaczyna się w poniedziałek!

Wypowiedzcie się na ten temat.

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Opublikowano

Po obrazku, wydaje mi się, że dodali konfrontacje firma vs firma ;)

Chociaz w sumie, moze to byc tez inwazja ulepszona, bo widac na obrazku alienki :)

Opublikowano

Po obrazku, wydaje mi się, że dodali konfrontacje firma vs firma ;)

Chociaz w sumie, moze to byc tez inwazja ulepszona, bo widac na obrazku alienki :)

Taka rywalizacja to jest non stop, firma vs firma vs firma

To pewnie będzie nic innego, jak ulepszenie wrót inwazyjnych, może nawet zwiększą nagrody za ubicie alienków tam :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Z angielskiego ten napisz na obrazu znaczy : Zwiększenie konfliktów, może jakieś modyfikacje z alienami zostaną wprowadzone ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Spójrzcie na pocztę, od 24 czerwca do chyba 7 lipca jest jakiś event z misjami do robienia codziennie ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Dołącz do akcji Conflict Rising, która potrwa od 24 czerwca do 7 lipca, i weź udział w misjach, konkursach i pasjonujących rozgrywkach PvP.

Światu DarkOrbit zagrażają krwiożerczy obcy najeźdźcy, których celem jest zniewolenie ludzkości. Pokrzyżuj ich niegodziwe plany, wykonując misje najwyższej wagi. Z każdym kolejnym dniem trudność misji będzie rosła, ale jednocześnie nagrody za pokonanie kosmitów będą coraz wyższe.

To nie wszystko. Jest o wiele więcej! Zdobądź sławę, chwałę i bogactwa w walkach PvP z rywalizującymi firmami! Weź udział w ponaddźwiękowych walkach akcji, takich jak Kontrola sektora, Scoremaggedon, czy Kosmiczna piłka i zdobądź jeszcze więcej nagród!

Tą wiadomość dostałem 15 minut temu na pocztę .

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Opublikowano

To pewnie będzie nic innego, jak ulepszenie wrót inwazyjnych, może nawet zwiększą nagrody za ubicie alienków tam :P

Albo alieny wyjda z inwazyjnych na normalne mapy :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Albo alieny wyjda z inwazyjnych na normalne mapy :P

Przecież wszystkie alieny oprócz kucurbium są na normalnych mapach, tyle że nieco słabsze i nagroda niższa więc wydaje mi się że akurat ta opcja nie ma jakiegoś zbytniego sensu

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...