Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Serwery off

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem w minecrafcie mam wszystkie serwery off. Na speedteest mi pisze ze mam 1 mb a mam 10mb i mam niby net z londynu. Ping mialem 20 a mam 230 Pomoże mi ktoś z serwami

?!??!

Pliss,i co jest z tym internetem??

Gość michal12386
Opublikowano

może coś ci zżera neta za przeproszeniem czy ktoś/coś używa neta ? np dekoder telewizyjny przez internet tek jak w netii albo ktoś inny używa w tym samym czasie laptopa/innego kompa ? radzę ci powyłączać wszelakie downloadery : bitcomet , emulePlus , ares , itd.

Opublikowano

Jeśli masz wszystkie serwery off, A internet i wszystko działa. To wina minecraft'a zrób reinstal ew. Usuń .Minecraft Powinno pomóc, A jeśli nie spróbuj kilka razy odświeżyć, Mam dokładnie taki sam problem na słabszym sprzęcie. Jeśli posiadam dużo serwerów na liście potrafią się długo ładować ;)

Opublikowano

Zrób update Minecraft'a powinno pomóc, lub np. jak wyświetla Ci się ikonka że masz dostęp do netka, to może go nie być są takie bugi ---> ja tak czasami mam.

Opublikowano

Robilem wszystko co mowiliscie. Nikt nie uzywa laptopa neta tylko ja i niemam bitcometow itp.

@tenstylodlajka niee crack na premiumtez nie dzialal

Opublikowano

Heh możliwe że sasiąd ci za przeproszeniem wpierdaala ci sie pod internet :D albo masz
fajnego wirusika ;) wiec radze przeskanować komputer skoro
wczesniej było normalnie ;) .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Temat do zamkniencia sosiad nie zzerał mi neta bo widziałem mam 7 po nastepnym dniu juz ok ale niepokoi mnie ze mam 10mb a pokazalo 7 moze za zaduzo osob z neta lapie (NIE MOJEGO). z Abp

Gość michal12386
Opublikowano

różnie to bywa może mieli błędy techniczne ^^ zdarza się morze lajki wszystkim za chęci ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...