Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][BytomCraft][Survival][Frakcje][Itemy Za Gildie][Nowe receptury craftingu][Exp ze stone][Super zabawa][Autorskie pluginy][OTWARCIE ZA 5 MINUT]

MeeToo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

post-893865-0-78228400-1371826242.png

Ip serwera: bytomcrafcik.maxc.pl:25595

OTWARCIE DZIS 17:00 ( PIATEK ) ( 21-06-2013r )

BytomCrafcik, ten serwer jest stworzony dla ludzi ktorzy lubia pograc na ogarnietym survivalu, z gildiami, z odrobina rozrywki gdzie nikt nikogo nie wyzywa, gra odrazu staje sie przyjemniejsza. Jezeli myslisz ze to kolejny dedny survival na ktorym sa cziterzy, obraza graczy, brak adminow, admini wyzywaja to sie mylisz ! U nas czujesz sie odrazu lepjej, administracja pomaga, otwarta na sugestie co do serwera.

Cos o dropach?

Diament-0.5%

Zelazo-3%

Zloto-2%

Emerald-3%

Dodatkowo z kazdego stone exp !

post-893865-0-02719900-1371826236.png

post-893865-0-63493300-1371826249.png

Przperaszamy za opuznienie. Serwer ruszyl.

Opublikowano

Serwer totalna porażka...tak to ja se mogę na SP pograć..nic ciekawego zero jakiejkolwiek uwagi a przyciągnąć graczy na serwer.

Szczerze nie polecam.

Opublikowano

@Up

Na SP masz nowe craftingi, gildie, exp ze stone, mila atmosfere, i mozesz pograc z kims i fajnie sie bawic ?

Jezeli tak to widac ze jestes jakis pro :)

Tak wgl to podaj nick, za chwile sie dowiemy czemu tak bardzo ci sie nie podoba serwer.

Innym sie podoba ale ok... to twoja opinia:).

Zapraszam na serwer, mila atmosfera :).

Zapraszam Zapraszam, mila atmosfera, fajnie sie gra ;).

Opublikowano

@2Up

serwer dla mnie tez jest totalna porażką jakąś wyraziłem swoją opinie i mnie zbanowałem a w ogóle admini maja 10-12 lat nie wiecej.

To jak sformulowales to zdanie to jest totalna porazka....

mnie zbanowalem a w ogole admini maja 10-12 lat nie wiecej

Zastanow sie :). Tak wgl dostales bana za czity, w logach co chwile mi sie wyswietlales, NoCheat co chwile cie wychwytywal, skargi graczy + screen od kolegi. to tyle :)

@Up

Które to autorskie?

Po 1. Zgaduje ze to nielegalne oprogramowanie tak wiec zglaszam to pukawce.

Po 2. Sprawdz sobie za 2 tygodnie liste pluginow, beda 2 autorskie ktore napisze mi pewien programista wynajety przezemnie :).

Nie musisz wierzyc ale to juz nie moja sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...