Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bfp4f

LaterToe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jakiś czas temu zacząłem grać w Battlefielda na początku standardowo zagrałem assultem (Jak w każdej grze kochałem zwykłego szturmowca.) Lecz miałem okazję pograć snajperem kumpla, który mnie w sobie rozkochał :D. Okej stworzyłem snajpera dobiłem 9lvl lecz pojawiaja się problemy dlaczego?

Snajperka którą dostajemy na początek jest no nie oszukujmy się tragiczna. Więc bardzo ciężko jest strzelać z daleka.

Wiec tutaj moje pytanie --> Mam 9lvl chcę dobić do 12 a wtedy zakupić m24 jakim sposobem dość szybko dobiję expa? Pilotowanie helikoptera odpada--> Latam gorzej niż ślepa osoba.

Ano i gram na średnich detalach przez co z tego co zauważyłem zasięg jest krótszy niż na wysokich detalach (Szybciej pojawia się ta mgła)

Jakie sposoby na szybkie dobicie expa?

(Przepraszam, za temat usunęło mi resztę poza [PYTANIE]

Opublikowano

Te 3 lvle wcale nie tak długo wbijesz, przynajmniej pouczysz się map ;) Można teoretycznie z kimś statspaddować, ale nie polecam, karalne banem. I tak pewnie w przyszłości wydasz trochę kasy, więc radzę brać pakiet z M24.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Niby tak ale na igłach kompletna porażka xD. Stoję na dachu i boom leci samolot, samolot i zgon za zgonem :\. Dobra kupię m24 na 12lvl i jakoś damy radę;) Dzięki za pomoc każdy dostaje lajka --> Temat można zamknać

Opublikowano

Czołgiem sobie jeździj, ukryj się gdzieś na Oman za górką, budynkiem whatever i napieprzaj w inne pojazdy. Jeden strzał z czołgu w byle co to 300 punktów :) Każdy czołg zniszczony to ponad 1000 punktów. :D A jak chcesz posiedzieć na tych igłach (JAK JA TEGO NIENAWIDZĘ!) to namierz, poczekaj aż wypuści flary ze strachu i puszczaj rakietki :D

Opublikowano

CiachoxPL też nie nawidzę igieł jedna wielka masakra xD. No właśnie wrzucę te 9pkt do czołga i jakoś się dobije ten 12lvl ;) Dzięki za pomoc <3.

Jeszcze jedno ;) Na niższy lvl zostać przy zakupie M24 czy zakupić coś innego? ++ Jaki pistolet na niższy lvl?

Opublikowano

Pistolet odpuść narazie :) Ja bym sie nad którąś wersją m1911 zastanawiał jak już. M24 jest dobre, ale nie najlepsze. Dla początkującego w sam raz. A lvl sb wbij nie w czołgu a w BTR-ce ;) Rakiety niszczą wszystko + większy zasieg wg mnie. Powodzenia :)

Opublikowano

Też polecam BTR. Co do pistoletu to najlepiej M1911 Veteran lub Elite, na wyższym lvlu. A jeżeli o snajperkę chodzi, to zależy od stylu gry. Jeśli będziesz chciał grać agresywnie, na bliższy dystans, poćwicz z M24 gdzieś do 16-17 lvlu i bierz L96 (najlepiej w pakiecie JTiger - będziesz miał najlepsze dodatki (lufa w pakiecie z M24, tylko luneta troszkę słabsza i radzę zostawić standardową lub losować pustynną w zrzucie - ale to jak będziesz miał kasę). Jak chcesz być statycznym, długodystansowym snajperem możesz od razu brać M95 - o ile chcesz płacić. M95 niestety nie ma dobrego odpowiednika na niższy lvl).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Właśnie myślałem o M24 później L96, ponieważ jakoś z m95 nie zawsze trafiałem w heada :\ Szczególnie na dalszy dystans np 200m męczyłem się z 4-5strzałów aby trafić w głowę. No a M24 lub L96 jest szybsza no i w momencie gdy z M95 koleś wystrzeli 1nabój ja dam radę wypuścić ich 2-3 :D. No okej postaram się z BTR coś ogarnąć. w jakiej mapie najlepiej z tego korzystać? Bo na Omanie w sumie serwery ciągle zawalone 30osobami no i ciężko jeździć Btr'em gdy nad Tobą latają śmigłowce/Odrzutowce z bombardowaniem :_:.

Opublikowano

Mi się super jeździło na Mashtuurze, na Dalianie i Karkandzie też nie najgorzej (na lotniczych mapach spróbuj nękać heli, jedną serią x5 nabijesz ponad 300 expa i jest duże prawdopodonieństwo, że je rozwalisz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nękać heli można no ale jednak podleci odrzutowiec i boom boom boom BTR rozwalony 8). No okej popróbuję ogarnąć na Mashturze,Dalianie i Karkandzie;) Mam nadzieję, że uda mi się dzisiaj dobić ten 11-12lvl :\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...