Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Silver III, polak po przegranej ;__;

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a0i.png

rozwaliliśmy ich i sie zaczęło :D shen był chwile afk, potem mumu, zaczeli sie w grze wyzywac itd xD a u nas kayle "ooo who didnt ban mumu, malph, shen?? gg we lose" :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

JAK WY TO WYGRALISCIE LOL.. ONI MIELI SHENA.. MALPHA.. AMUMU?!

JAK WY TO WYGRALISCIE? PYTAM SIĘ ;OOOOO

Opublikowano

hahahaha takiego noobka jak Ty to też bym zwyzywał, taki lamerski build jeszcze... normalnie takie gonga bym Ci wyjebal ze bys sie nie pozbieral

pfdfs1.jpg

Opublikowano

@land

pisałem że tak kayla mówiła ;p nie moja wina ze ludie pickuja to "op" postacie bo nie sa zbanowane ;__;

@soouler

hauhauhauahua :D już wiedziałem ze wygramy to zaszalałem i kupiłem infinitke :3

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Tak to już jest na Silverze, plebs który dopiero co wyszedł z Brązu nadal ma zakodowane w głowie że Shen, Amumu i Malphite to największe OP champy w Lolu, potem pickuja ich i dostaja wpierdol, dlatego nigdy tej trójki nie banuje.

Opublikowano

Heh, build z bronze xD Ludzie jeszcze budują trinitkę? xD

Pickują tym czym nie umią grać, gg.

@edit

A za te huehue slabi jestescie to bym cię zreportował.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Heh, build z bronze xD Ludzie jeszcze budują trinitkę? xD

Pickują tym czym nie umią grać, gg.

Dzisiaj widziałem Nasusa z Trinity na Silver 4 >.<

Ja bym się tak nie naśmiewał z przeciwnego teamu " huehue, słabi jesteście " - to samo może się tobie przytrafić, tylko że to ty będziesz feedować.

8372383248.png
Opublikowano

robie trinity bo czasem krytyk siądzie a tej rekawiczki jakoś nie lubie xD chociaz op slow to jest xD

heuheuehu slabi jestecie, to po cholere nas w grze wyzywali że nasz matki cos tam xD? i "report shen, cait itd" zamiast grać, wybijac nas po kolei, zaczeli sie wyzywać i afczyc :P jak ktoś afczy to dla mnie jest słaby :> chyba ze ma problemy z netem xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

to ignoruj takich ? daj im reporta i tyle, dla mnie to ty jesteś słaby ;f

@top

zeby nie było warnu, gg dobry mecz i wgl !

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Kurwo masz farta ze masz team, dobrze ci ze shen cie zjechał luckerska szmato. Z takim buildem i runami powinieneś w drewnie 6 siedzieć.

PS wrzuć ten ss 4/12 katą zjebie do kwadratu. Prędzej czy później spadniesz do silv v, tam twoje miejsce.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

up lol zachowanie podobne do gimbazy co jest zła gdy przegrywa :D

top gg jeżeli tamten team by sie zgral to byscie nie wygrali :) ale gg

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

up lol zachowanie podobne do gimbazy co jest zła gdy przegrywa :D

top gg jeżeli tamten team by sie zgral to byscie nie wygrali :) ale gg

chyba cie coś boli:/

Wycarrowany przez team gg not WP i bezsensowny temat , JAK PRAWIE KAZDY

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

spoko, moge spadać, to jest 2 konto xD ledwie te 16 champów mam xD

@all

mi nie chodizło o sama gre, debile, tylko o zachowanie goście, know it :O

No jednak jak w każdym tego typu temacie~ pro elo koxy musiały wtrącić swoje trzy grosze odnośnie buildu, bo jacy to oni pro nie są? Cóż nie?

offtop@ No widać, że ziomek niezrównoważony emocjonalnie. Jednak nie potrzebnie go prowokowałeś ;]

Opublikowano

Dobrze, że z tymi runami siedzisz w Silv III. Do tego ten build. Ale brawo, ciężko wygrać vs op champy prosto z brązu.

No jednak jak w każdym tego typu temacie~ pro elo koxy musiały wtrącić swoje trzy grosze odnośnie buildu, bo jacy to oni pro nie są? Cóż nie?

offtop@ No widać, że ziomek niezrównoważony emocjonalnie. Jednak nie potrzebnie go prowokowałeś ;]

Fajny offtop.

Opublikowano

@up

S M U R F, mam tutaj ledwie 16 postaci, tylko po to żeby se pograć jak mi zbanuja main konto, na cholere mi tutaj runy, god

+ do silv 3 zostałem przydzielony po tych 10 rankedach co trzeba było rozegrać :<

ale wy ludzie niekumaci jesteście xD, build robiłem taki jaki chciałem, 4 mojego teamu rozwalała wszystko, wiec poszedłem w dymejdż, ale oczywiscie powinienem grać tak jak jest meta, kupić warmoga, sunfire`a, bo przeciez bardziej przydatne do lategame, do którego napewno dojdzie przy przewadze 20 killi <lol> xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

@up

S M U R F, mam tutaj ledwie 16 postaci, tylko po to żeby se pograć jak mi zbanuja main konto, na cholere mi tutaj runy, god

+ do silv 3 zostałem przydzielony po tych 10 rankedach co trzeba było rozegrać :<

ale wy ludzie niekumaci jesteście xD, build robiłem taki jaki chciałem, 4 mojego teamu rozwalała wszystko, wiec poszedłem w dymejdż, ale oczywiscie powinienem grać tak jak jest meta, kupić warmoga, sunfire`a, bo przeciez bardziej przydatne do lategame, do którego napewno dojdzie przy przewadze 20 killi <lol> xD

Wybacz mi, skumałem. Ale to nie powód, żeby robić troll buildy, szczerze, ja bym ci za to jebnął reporta, nawet jakbyś to carrował/ki chuj.

Opublikowano

Zagrałem koło 100 rankedów w silverze i moge powiedzieć że nie widziałem ANI JEDNEGo dobrego shena, malphita.A amumu to jest amumu..;x

Skrin z tradycyjnego meczu na nordicu, nie wiem co tu pokazywac.

Opublikowano

troll build, lol, przelicznik q z ad 1 do 1 wynosi, nastackowane q, +25% na kryta, pasyw co dealuje 250% dmg, wiesz jaka to jest pizda do obrażeń u nasusa? ja krytyka 1,4k cait z pasywka dopiero z 3,4 itemkami wyrabiam, a tu 2 i takie wchodziły, nie grales innym buildem niz na jakis stronkach pewnie to wiesz, ssij ;___;

@up

nie no, ja widziałem pare dobrych xD wystarczy zainicjowac, ew. dobrze wyczekac z ultem shena, ale oni ich pickuja po prostu bo są "op" a nie umieja nawet nimi farmic xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

troll build, lol, przelicznik q z ad 1 do 1 wynosi, nastackowane q, +25% na kryta, pasyw co dealuje 250% dmg, wiesz jaka to jest pizda do obrażeń u nasusa? ja krytyka 1,4k cait z pasywka dopiero z 3,4 itemkami wyrabiam, a tu 2 i takie wchodziły, nie grales innym buildem niz na jakis stronkach pewnie to wiesz, ssij ;___;

@up

nie no, ja widziałem pare dobrych xD wystarczy zainicjowac, ew. dobrze wyczekac z ultem shena, ale oni ich pickuja po prostu bo są "op" a nie umieja nawet nimi farmic xD

No ja jak jeszcze grałem w lola to jak widziałem shena u siebie to odrazu wychodziłem bo na 95% lama;c

Opublikowano

@up

Jeszcze nigdy nie brałem buildów ze stron, może jak miałem mniejszy lvl, a ssać, to wybacz, możesz matce/ojcu.

Opublikowano

Za to właśnie lubię Polaków w tej grze ^^

Niedawno miałem sytuację (rus serw):

44514279273191343973.png

bardzo dobrze Ci napisał, Tobie też bym gonga na ryj sprzedał

pfdfs1.jpg

Opublikowano

Ssiesz mojego pytonga XDDDDD

Nie no koxy, Diana powinna to sama wygrać +shen mumu i malph, dziękuję dobranoc odinstalujcie tą gre :]

Nie no ostatni ''pojazd'' mnie rozwalił XDD

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...