Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GTA: SA na Androida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie było :) Ale jak się pojawi to na tym forum będzie temat, napewno ^^

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Nie opłaca się Rockstarowi wydawać gta sa na androida,skoro mają niektorzy cegły typu galaxy mini. Będą w kółko narudzic, że nie działa. Nie działa-niech się z tym pogodzą. Swoją drogą, ciekawe jakby wyglądała misja pionowzlot,szkoła latania i w górę!. Byłoby fajnie.

Opublikowano

Jak na mój gust to jak wyjdzie to w 2015. GTA Vice City i III też na androida weszły w 10. rocznicę wydania :D

Opublikowano

Nie ma i znając życie nie będzie. Przynajmniej w najbliższym czasie. Ledwo co wyszło Vice City, więc nie spodziewajmy się tak szybko SA. Tymbardziej jeśli porównamy sobie SA do VC... Grafika, wymagania... Nie opłaca się robić czegoś, na czym pograją tylko posiadacze najdroższych telefonów.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

I właśnie przy grach, android wymięka przy iOS'ie, tam masz 100% pewności że gra będzie ci działać, a Android takiej pewności nie daje nie jestem jakimś fanboyem, ale za Androidem przemiawia dla mnie właśnie że każdy może go zainstalować, chociaż ograniczył bym tego "każdego" do kilku marek tj. Samsung, HTC i inne, najgorsze są właśnie te chińskie podróbki z Andkiem :D Tak swoją drogą przydałby się taki system, z taką samą strukturą jak np. Windows (ten z kompa) bo teoretycznie, na moim sprzęcie (GT-S5830i) mógłbym na lajcie odpalić sporo gier z PC, ale z tego co wiem, struktura bebechów urządzeń mobilnych na to nie pozwala, a GTA SA powinno chodzić ładnie na moim Asie dobra rozpisałem się, narobiłem Offtopu i chyba wystarczy :D

Varcetii - Zauważ jak rozwijają się urządzenia mobilne, 10 lat temu pomyślałeś chociaż, że na telefonie pograsz w GTA? a teraz telefony mają lepszą grafike niż konsole dedykowane do gier (np taka gra jakReal Racing 3), przez 2 lata (jeśli uznamy ze GTA SA wyszłoby w 10 rocznice) może się wiele zmienić, może nie wszyscy pograją na swoich smartfonach, nie każdy ma kase na S4 lub jak można się spodziewać za 2 lata S5 albo S6 (trochę może przesadziłem ale wszystko jest możliwe). Teoretycznie gdyby jakiś programista dostał kod źródłowy GTA SA to mógłby go przekompilować na Androida (OS obsługuje 2 języki - Java i C++, a GTA SA raczej było pisane w tym drugim) tylko problemem właśnie jest optymalizacja. Dziękuje, Dobranoc.

Opublikowano

Np. misja pionowzlot czy szkoła latania byłyby trudne do przejścia na andku. Co z tego, że grafa,na Nexusie 7 chodzi wszystko płynnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...