Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problemik] Instalacja gry

Toshinoya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem Toshinoya. Niedawno, jakiś miesiąc temu zainstalowałam grę M&M DOC, i mój brat usuwał niepotrzebne programy. Padło właśnie na tą grę- usunął jej folder główny, ale nie instalację/uninstalację. Jednak, gdy chcę zainstalować tą grę, nie możliwe jest to przez błąd: Installer integrity check has failed. Common caused include incomplete download and damaged media. Czy mogłabym liczyć na waszą pomoc, drodzy forumowicze?

Opublikowano

Spróbuj wejść w panel sterowania-programy-odistaluj programy i spróbuj znaleść Grę M&M i odinstaluj ją i napisz czy coś pomogło :)

Opublikowano

Okej, jestem głupia. Może ktoś to tutaj napisać? Sama sobie tego nie udowodnię. Folder główny miał kopię na dysku D, co jest równowarte z launcherem i bzdetami- mam je nadal, instalka nie działa, ale coo tam! Napisze ktoś tutaj Tośka jest głupia?

Opublikowano

Wchodzimy w rejestr

Start -> Uruchom -> regedit

Wyskoczy nam bardzo dluga lista, klikamy

Edycja -> Znajdź -> MMDoC-PDCLive

8vviw2.jpg

30bfy8j.jpg

Jeśli nie mamy tego co na zdjęciu klikamy

Edycja -> Znajdź następny

jak usuniesz to co jest tam zaznaczone instalacja powinna normalnie śmigac w razie pytan pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...