Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wybór szkól

IamMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż ma tragicznym egzaminie jestem załamany 6 pkt mniej niż przewidywałem ;/ i chciałbym zmienić listę prewencyjną , wchodzę dziś a tu nie można ? przecież można było dać do 26 a dziś jest 22 , podanie oddałem do nauczyciela kontrolującego w szkole i chciałbym to zmienić i piszę że muszę iść do szkoły wycofać podanie , ale do jakiej szoły ?
Do mojego gimnazjum ?

Opublikowano

Wychowawca powinien ci wytłumaczyć wszelkie problemy z rekrutacją do nowej szkoły ( tak u mnie niegdyś było).

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

No tak musisz iść do tego nauczyciela kontrolującego ze chcesz wycofac podanie powinien jeszcze nie wysylac tych podań do szkoł skoro termin miales do 26.

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

spytam się go we wtorek , albo napisze do jego syna i zobaczę co odpowie .Zakładałem większą ilość pkt , ale cóż .Wybrałem jeszcze inne 3 kierunki na które powinienem się dostać , ale profilaktycznie usunę najlepszą szkołe i dodam gorszą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...