Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik

Smaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż chce napisać obszerny poradnik do PAWN i pisania gamemoda (itp) , i mam do was parę pytań.

Mam go umieścić tu w dziale Poradniki czy w dziale od programowanie (szczerze , to nie widzę żadnego dobrego tam działu na umieszczenie tego).

Wolicie np tekst pisany + ss czy może same ss z wytłumaczeniem?

I czy wszystko ma być w jednym temacie (bardzo obszernym) czy w częściach po trochu czyli w oddzielnych tematach.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Napisz tutaj. Bo watpie, ze jak ktos bedzie chcial nauczyc sie PAWN to wejdze w programowanie :x. Najlepsze by bylo tak piszesz teksr wytlumaczenie i co jakis czas SS, zeby widzial jak to u ciebie wyglada. Zrob jeden temat i wali wielkiego MEGA tuta. Tylko wiesz poddzielaj inne od innego w tym temacie :D

Opublikowano

Ok , to zabieram się za pisanie.

Z moją ilością wolnego czasu pewnie skończę pierwsza część za około tydzień/dwa.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Witam.

Otóż chce napisać obszerny poradnik do PAWN i pisania gamemoda (itp) , i mam do was parę pytań.

Mam go umieścić tu w dziale Poradniki czy w dziale od programowanie (szczerze , to nie widzę żadnego dobrego tam działu na umieszczenie tego).

Wolicie np tekst pisany + ss czy może same ss z wytłumaczeniem?

I czy wszystko ma być w jednym temacie (bardzo obszernym) czy w częściach po trochu czyli w oddzielnych tematach.

Napisz tu ;)

Jeżeli będziesz uważał że kod jest skomplikowany to wstaw ss żeby ktoś sobie to ogarnoł.

Ja jak chcesz żb ktoś się nauczył to zamiast w

dawać to daj ss tego kodu bo będą musieli sb przepisać i coś im wpadnie do głowy 

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...