Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota 2

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. Mam kilka pytań odnośnie Doty 2.

- Czy jeśli kupię wersję przedwczesną Doty 2 na steam za 10 euro to będę miał dostęp do gry od razu jak wyjdzie i będę mógł również cały czas grać obecnie w beta testy?

- Czy warto kupować tą grę?

- Czy jest dużo graczy ?

E9mwj60.png
Opublikowano

Nie kupuj gry, niech ktoś da Ci gifta, po co masz 50 zł wydawać jak ja np mam 30 giftów tej gry, a graczy jest sporo tylko meczu szuka 2,5 min taki mają system dobierania.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Kupując poprzez Steama dostaniech chyba 2 zestawy (o ile się nie mylę to do Axa i Juggernauta). Jak chcesz mieć przedmioty do gry do kup, ale zawsze możesz dostać od masy osób gift keye. Mimo iż jest tyle graczy to All Pick na EUW+EUE szuka 3 minuty.

Opublikowano

Zakup jest nieopłacalny. Itemki warte są bardzo mało, a grę dostaniesz od kogoś, kto napisał w podpiętym temacie lub od kolegi wyżej. ;_; Graczy jest dużo, tylko trochę tej gry szuka.

he?

Opublikowano

Na allegro masz gify za 1zł od sztuki. Polecam, sam kupiłem 6 sztuk. Niektórzy mają promocje, że od 10 sztuk dają za darmo 2 razy więcej kluczy. Możesz tez znaleźć strony gdzie dostaniesz darmowy klucz do doty 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...