Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto za Kto Sprzeciw ?

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mod Który nie potrafi odczytać się z postu u wylewa się na cb ?!

Co to za mod który nie potrafi odczytać tekstu z błędami nikt nie jest idealny skoro dla cb brak ą ę ó ż to ty też się nie doczytasz?

6nl.png

Moja odp była prosta mod jak nauczyciel masz błędy to ci je poprawi i się doczyta lecz dla nie których to czarna magia

nsm.png
chodzi o to że jak by nie plugin czy jak to się zwie ujawniał by twoje błędy w pisaniu postu to tu każdy wali ortografie chyba że wyszuka w google jak to się pisze . pozdro nie każdy ideałem jest ale Ideał nie istnieje. Każdy jest inny.
Opublikowano

Ty to powinieneś bana wyłapać za wyzwiska pod adresem tego moda :P

Jak coś ci nie pasuje i masz jakiś żal to zwyczajnie rozwiąż ten problem pisząc do Global Moderatora.

Tak czy owak od kidmoda wymaga się jakiejś znajomości języka polskiego i nic na to nie poradzisz.

W końcu taka osoba z którejś strony reprezentuje to forum, prawda?

58815786.jpg

Opublikowano

prawda tyle że ta osoba wytyka mnie z strony ortograif jak i w tym że wprowadzam ludzi w błąd po czym sam pod tematem napisał że to będzie dopiero działać za tydzień lecz okazało się że ja mam rację . co do wiedzy na temat danego hack .

ngug.png
a co do napisania do globala już widzę te odp . o.O chłopie to jest polska wylał by się na mnie
Opublikowano

Tutaj już nie chodzi o same błędy ortograficzne.

Z tego co ja tutaj czytam ty zwyczajnie nie wiesz co to składnia zdania.

Aż nie idzie się połapać co ty piszesz o.O

Używaj chociaż kropek i dużych liter bo tego czytać się nie da.

Skoro z jakiegoś powodu poczułeś się urażony ze strony tego moderatora zwyczajnie zgłoś to do Globala, albo kogoś wyżej.

Nie ma sensu prowadzić na ten temat dyskusji, bo to do niczego nie prowadzi.

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...