Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Onlyonemt2 Pl Hamachi:)

Michal MEtinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak!!

Serwer nawet... ale GMy to jakieś dzieciaki bez mózgu .. :/ wpisują komendy /kill czyli tak zwany szybki kill za to że się zabiło gracza... Piszą że dają skille i inne rzeczy trzeba się prosić Gma ze 20minut żeby coś dali.

GM zabija także za zabicie jego przyjaciela.

Serwer ogółem do bani...

Grożą banem (za zabicie 2 gracza a sami zabijają graczy ... bo im się NUDZI)

N I E P O L E C A M T E G O S E R W E R A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentarze na profilu FUBUxMETIN:

Altwa1998r:

siema. Fubu a jak atakujesz z konia podczas jazdy to to jest skill? czy mozna tak na wiekszym lvlu konia?

KAZANxMETIN:

FuBu nasz Buk!
Opublikowano

@2xUP Nie podlizuj się tak bo to JA daje najwięcej! Teraz po edit mam lżejsza prace bo już nie muszę dawać całego eq tylko lvl i skille. Pozdrawiam ZWIERZak. P.s. Wkrótce na stronie internetowej będzie ankieta GM wybierzcie najlepszego!

@EDIT: podaje wam WWW serwera :

http://dexomt2.xup.pl/

91559340492394285824.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

serwer do dupy gm (Zipek) nie wywiazuje sie ze swoich obowązków (nie chce dać skilli olewa wszystko. wczoraj mówł że da jutro [tzn dzisiaj] i nic dalej se olewa) deda kogo chce na wolnym używa skillhacka i multihacka biorąc to wszystko do "kupy" zwykły neokid. NIE POLECAM SERWERA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...