Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insomnia Niepolecam

gokus44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym przeczytac wypowiedzi graczy, forumowiczów co o tym sądzicie.

Insomnia niby wspaniały serwer pełen rywalizacji o topke, lecz tak naprawde na tym serwie nieda sie grac.

Opowiem wam o McCristo kolega z Insomni juz chyba ban.

Expiłem z nim na BO odkąd zrobił gildie, zakładał pt gildyjne dla wszystkich, aż pewnego dnia wpadła grupka 3 GMów i z takim tekstem do niego ,,Masz bana za mh" Cristo zblizal sie do topki gdy go zbanowali, GM po podaniu dowodu w postaci filmu go odbanował lecz, to juz niejest gra dla niego, zrobił nam wojne gildi, szlo całkiem nieźle, nagle Cristo został omdlony, cos za dlugo przez minute stał bez ruchu WIDOCZNA FARORYZACJA GM DO GILDI PRZECIWNEJ W KTÓREJ JEST TOP1 BROWAR Z SHINSO ,,PUPILEK GMÓW".

Przez noc juz było wporządku, na następny dzień skoczylismy do v2 kolega nabil aż 5lvlow co na tym serwie jest chyba za duzo, GMy i polowa serwa sie domaga dla niego bana. Ja sie pytam dlaczego??;/

Gra uczciwie bez hackow, jest obserwowany caly czas przez gmów.

Czy to niejest głupie, tutaj o banie decydują albo nieokrzesani GMowie lub gracze, to jest normalne!!

NIEPOLECAM TEGO SERWERA GDYŻ JEST TO NAJWIĘKSZE DNOO. TEAM SIE ZABARDZO PORÓZNIJ SERW JEST BEZ SENSU, FAWORYZUJE TYLKO 1 GRACZA, KTORY MUSI BYC TOP 1 I TEN KTO SPRUBUJE GO DOGONIC TO DOSTANIE BANA.

WEDŁUG MNIE GŁOWNY GA POWINIEN COS ZROBIC ZE ZWOIM TEAMem BO TO JEZ ŻAL.

NA FORUM INSOMNI TEGO NIENAPISAŁEM BO OFF, ZRESZTĄ I TAK BY USUNELI ODRAZU.

Czekam na wasze opinie.

Czy to jest wporządku??

Sorka za rozpisanie sie ale naprawde mnie to wkur......

Opublikowano

ja dzis dostalem bana na 2k sekund na chat zaczcionke zeniew olno pisac na@0949 ale tego tez nigdzie nie pisze gm todopiero ma dopisac ^^ ale nawet nikt nei raczyl poinformowac zemnie banuje tylko banikoniec

Opublikowano

popieram Biały powinien ogranąc team swój połowa nadaje sie do wywalenia Zonni niby GA a nic nie robi Sui moze być Flipper tez HacksHunter deda graczy w m1 czy to normalne na takim serwerze?? Sandman jemu najbardziej sie nalezy GameAdmin Marek GM i niech go ma bo nikomu nie szkodzi Kasia hah wogule dziennie 30 min gra ... to chyba wszyscy członkowie teamu ... gram na tym serwie bo jest fajny ale niedlugo przestane jak nadal będzie tam taki chaos

bdccLsFwED.png

Opublikowano

A kogo to obchodzi że to cię wkur... a to co piszesz możesz zostawić dla siebie lub napisać na jakimś innym forum... a nie mpc zasmiecać n2o kidzie

21571.jpg21631.png

19785.png27801.png

Moje cele w postach:

100★

150☆

200☆

250☆

300☆

350☆

Opublikowano

Witam.

Chcialbym przeczytac wypowiedzi graczy, forumowiczów co o tym sądzicie.

Insomnia niby wspaniały serwer pełen rywalizacji o topke, lecz tak naprawde na tym serwie nieda sie grac.

Opowiem wam o McCristo kolega z Insomni juz chyba ban.

Expiłem z nim na BO odkąd zrobił gildie, zakładał pt gildyjne dla wszystkich, aż pewnego dnia wpadła grupka 3 GMów i z takim tekstem do niego ,,Masz bana za mh" Cristo zblizal sie do topki gdy go zbanowali, GM po podaniu dowodu w postaci filmu go odbanował lecz, to juz niejest gra dla niego, zrobił nam wojne gildi, szlo całkiem nieźle, nagle Cristo został omdlony, cos za dlugo przez minute stał bez ruchu WIDOCZNA FARORYZACJA GM DO GILDI PRZECIWNEJ W KTÓREJ JEST TOP1 BROWAR Z SHINSO ,,PUPILEK GMÓW".

Przez noc juz było wporządku, na następny dzień skoczylismy do v2 kolega nabil aż 5lvlow co na tym serwie jest chyba za duzo, GMy i polowa serwa sie domaga dla niego bana. Ja sie pytam dlaczego??;/

Gra uczciwie bez hackow, jest obserwowany caly czas przez gmów.

Czy to niejest głupie, tutaj o banie decydują albo nieokrzesani GMowie lub gracze, to jest normalne!!

NIEPOLECAM TEGO SERWERA GDYŻ JEST TO NAJWIĘKSZE DNOO. TEAM SIE ZABARDZO PORÓZNIJ SERW JEST BEZ SENSU, FAWORYZUJE TYLKO 1 GRACZA, KTORY MUSI BYC TOP 1 I TEN KTO SPRUBUJE GO DOGONIC TO DOSTANIE BANA.

WEDŁUG MNIE GŁOWNY GA POWINIEN COS ZROBIC ZE ZWOIM TEAMem BO TO JEZ ŻAL.

NA FORUM INSOMNI TEGO NIENAPISAŁEM BO OFF, ZRESZTĄ I TAK BY USUNELI ODRAZU.

Czekam na wasze opinie.

Czy to jest wporządku??

Sorka za rozpisanie sie ale naprawde mnie to wkur......

Opublikowano

Gnypek1 pewnie grasz na Insomni i popierasz bana dla McCristo za nic, bo go nieznasz.

Mnie wkurza ten team który sypie bany za nim.

Napisałem tutaj i może zaśmieciłem troche, ale niemogłem znieść tej dyskryminacji McCristo i jego, gildi która sam stworzył i mi sie ona bardzo podoba,ale ktos to chce oczywiście popsuc;/

Opublikowano

wiecie czemu jest lancher zamist spolszczenia to jest taki anti-noob zeby nooby nie wbili na serwa i na tym lancherze zadne MH FB itp nie działa

bdccLsFwED.png

Opublikowano

może jest w tym trochę prawdy. ale jak coś "pupilkiem GM" jest MrCristo. ponieważ MrPro jest to Zooni. jak to z gidlią ustaliśmy i że Zooni(MrPro) expi ich. a browar to normalny człowiek i wg. mnie Zooni powinien być odwołany z stanowskia GA

Mój nick : OlejeCiTwarz, ogólnie co z twarzą związane *.*

Opublikowano

up ej ziomek:

po 1 mccristo nei jest pupilem tylko browar

po 2 zonni nie gra jako normalany player

po 3 pozdro ze MrPro nas expi jak on ma chyba o 10 lvli w dol od nas to pozdro:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...