Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Musisz posiadać 16 dostępnych postaci

Szaiba™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc,założyłem nowe konto i chce zagrać pierwszego mecza no i nie moge,pisze mi takie coś "Musisz posiadać co najmniej 16 dostępnych postaci" .. wtf ?

Opublikowano

Do 3 lvl musisz grać przeciwko si, potem możesz grać normale na summoners. @Down przeczytaj mój zedytowany post, zapomniałem że to zmienili.

Opublikowano

@up Robie tak zawsze robilem summoner's Rift 5 na 5 /Zwykła wybór draftowy

Na rozgrywkach Draft jest ogranicznik, który pozwala grać w tym trybie rozgrywki tylko graczom posiadającym 16 postaci lub więcej. Powodem takich działań są bany, które mogą bardzo ograniczyć wybór postaci przez gracza, a tym samym działać na szkodę całego team'u.

Opublikowano

Up jakim prawem mówisz, że się nie znam, skoro dobrze napisałem? Na początku musi grać przeciwko si. Myślisz, że wkleiłeś tą informacje i tylko ty to wiesz?

Opublikowano

Ja pierdole, odzywają się a nie wiedzą o co chodzi. Do 3/5 bodajże poziomu musisz grać na botach. Dlaczego? Dlatego, że do 3/5 poziomu jest zablokowany normal.

Opublikowano

Do gry draft, potrzebujesz 16 postaci z prostego powodu.

Wyobraź sobie, że kupiłeś 6 postaci. Jesteś ostatnim który wybiera. Te 6 postaci zostaje zbanowanych na początku drafta. Następnie ludzie wybierają po kolei champy z rotacji, aż zostanie Ci ostatnia, która MOŻESZ wybrać. Mając mniej niż 16 postaci, mogłaby się zdarzyć sytuacja, gdzie nie miałbyś kogo wybrać -> Riot dlatego postanowił, że musisz mieć te min. 16-tu postaci.

Pomogłem? Polub mój post :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...