Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Tryby gry za levele

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli było to przepraszam.

Znalazłem informacje której nie znalazł battlet !

Chodzi tutaj dokładnie o odblokowywanie trybów gry za levele. Jeżeli macie już ten 30lv to ta informacja jest wam kompletnie nie przydatna, chyba że robicie smurfy.

Ja własnie kilka dni temu zrobiłem sobie smurfa i zauważyłem że nie mogę grać zwykłych 5vs5. Napisałem więc do supportu i to co mi odpisali:

Witaj, Przywoływaczu

Zaimplementowaliśmy nowy system do gry sprawiający, że przywoływacze będą teraz odblokowywać nowe tryby gry wraz ze zdobywaniem nowych poziomów. Na początek nowi gracze będą mogli grać jedynie w Razem przeciwko SI na Summoner’s Rift lub w gry niestandardowe. Wraz ze zdobywaniem nowych poziomów nowe tryby gry staną się dostępne:

Poziom 3 – normalna gra 5v5 na Summoner’s Rift
Poziom 5 – ARAM 5v5 na Howling Abyss
Poziom 5 – Razem przeciwko SI 3v3 na Twisted Treeline
Poziom 7 – normalna gra 3v3 na Twisted Treeline
Poziom 7 – normalna gra 5v5 w trybie Dominion

Nauczenie się nowej gry jednocześnie starając się dorównać innym graczom, którzy mogą być bardziej doświadczeni może okazać się niezwykle trudne. Zachęcenie nowych przywoływaczów do treningu przeciwko SI pomoże w lepszym wejściu w grę.

Daj mi znać jeżeli masz jeszcze jakieś pytania.

Pozdrawiam / Kind Regards

''That which runs through you will run you through.''
Deacon

Opublikowano

było to już dawno temu (ok. miesiąc temu)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

To jest już na globalu? Bo ja jak robiłem smurfy to nic takiego nie widziałem, mogłem normalnie grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...