Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] 600 sms mix plus.

Sensei®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam telefon z plusa ( taryfa mix plus) i kupilem sobie jakos tydzien temu 600 sms za 6 zł kodem *121*11*01# i działało all, dano mi pakiet 600 sms do plusa na miesiac i w ciagu tego tygodnia wymarnowalem te 600 sms i teraz znowu probuje sobie dodac ten pakiet sms ale pisze mi tak:

Usługa niedostępna. Sprawdz: 1) czy masz wymagane środki 2) czy usługa nie wyklucza się z inną usługą 3) czy spełnione są inne warunki w .celu jej aktywacji

co mam zrobić? chce kupić znowu pakiet sms ale takie coś mi wyskakuje, hajs na koncie mam + 10 zł a pakiet 6 zł kosztuje więc... ;x ? o co chodzi ;// ? pilnie potrzebuje :((

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

Skoro usługa trwa miesiąc to logiczne, że będzie trwać do póki nie minie miesiąc. Poszukaj gdzieś kodu do dezaktywacji i dezaktywuj oraz kup na nowo sobie ten pakiet.

Opublikowano

Witam, mam telefon z plusa ( taryfa mix plus) i kupilem sobie jakos tydzien temu 600 sms za 6 zł kodem *121*11*01# i działało all, dano mi pakiet 600 sms do plusa na miesiac i w ciagu tego tygodnia wymarnowalem te 600 sms i teraz znowu probuje sobie dodac ten pakiet sms ale pisze mi tak:

Usługa niedostępna. Sprawdz: 1) czy masz wymagane środki 2) czy usługa nie wyklucza się z inną usługą 3) czy spełnione są inne warunki w .celu jej aktywacji

co mam zrobić? chce kupić znowu pakiet sms ale takie coś mi wyskakuje, hajs na koncie mam + 10 zł a pakiet 6 zł kosztuje więc... ;x ? o co chodzi ;// ? pilnie potrzebuje :((

Może być też tak., że daną usługę można aktywować tylko raz w miesiącu i dopiero po upłynięciu tego czasu się ona odnowi (nawet po dezaktywacji będzie niemożliwa do wykupienia). Poza tym w Mixie są lepsze promocje - chociażby sms'y do Plusa na miesiąc. Płacisz tylko raz dziennie (bodajże 29 gr) za pierwszą wysłaną wiadomość.

Dezaktywuj najpierw tę usługę, a później na nowo aktywuj.

600 smsów w tydzień, powaliło :D??

Za małolata to tyle szło na dzień. :P

Opublikowano

działa :P

emm 600 sms poszło bo z dziewczyną pisałem : 3 xD

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

Kiedyś to tyle na dzień szło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...