Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarobek na Ravia.eu na niskich lvl

Bloniak21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Może ktoś mi podać dobry zarobek do 20-25 lvl?NIE CHCĘ DROPIĆ HEMATÓW NA PIESKACH,bo zwyczajnie się nie da (masa ludu).Gram tam surą wp,20 lvl i chcę zarobić na przyzwoite eq/ku.

Jeśli zły temat/gdzieś jest już wyjaśnione to przepraszam za spam :)

Pozdro :P

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

Hm... oprócz hematów tak na szybko mi przychodzi do głowy to medale i metki :) Nie wiem czy jest coś sensowniejszego na tym levelu. Lepiej wbij większy i trudny loch małp. Co do hematów masa ludu ale to najprostszy i nawet efektywny zarobek.

2u40wi1.jpg

Opublikowano

Powiem ci tak o trudnym lochu zapomnij jak napisał kolega wyżej, jest tam tyle ludzi, że jest gorzej niż na hematach, A co do zarobku to hematy tak jak pisali up najlepszy zarobek, a jeśli nie to besty w m2, best kapitany i metki na 25lv z bojem czy tam 20lv bodziakiem.

Opublikowano

metki m1/m2 lub medale 21 łatwe loszki na 35 trudne ;)

Do trudnego jak coś 42. Na 35 nie da rady ze słabym eq.

Polecacie mu zarobek dla średnio zaawansowanego gracza chociaż on nie zarobił na fms +9 a wy już mu każecie iść dropić medale proszę was...

Bij best kapitany ze średnim eq powinieneś dać radę, uzbieraj tak z 10 kluczy i otwieraj może poleci lustro i 60kk wpadnie czy ile tam :)

Opublikowano

Dziękuję wszystkim :).

MOŻNA ZAMKNĄĆ!!!

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...