Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem premium ;(

macieko120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz mam pewien problem... Wczoraj kupilem minecraft: gift code. Wszystko ok na mojang.com dziekujemy za kupno itp mam skina itd ale nie moge wchodzic na serwery premium takie jak plaga.mycraft.pl albo mc.skkf.net lub serwerparkour.pl. Jest tak ze nagle jak jest logowanie zawiesza mi sie mc a potem: koniec transmisji lub cos tam exception: null albo java.io.IO cos. Launcher mam z minecraft.net. Pomoze ktos ? Daje like :)

Opublikowano

Jeżeli twoje konto Premium jest aktywowane to wszystko powinno śmigać.

Na koncie mc.net, jest że konto jest premium?

A jeżeli chodzi o to java, to zrób reinstall javy.

I czy ten błąd z javą oraz koniec transmisji jest na wszystkich serwerach czy tylko na premium ?

Opublikowano

Najlepiej jakbyś wrzucił screeny z błędami które Ci wyskakują. Z tego ce teraz piszesz problem tkwi raczej w javie niż w MC.

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

I czy ten błąd z javą oraz koniec transmisji jest na wszystkich serwerach czy tylko na premium ?

Tylko na serwerach premium. Na minecraft.net jest takie cos: 'chage your real look in minecraft czy cos' i 'if you want look on your gift code wejdz na account.mojang.com'

A na Cliencie Non-Premium łączyło na innych serwerach ?

Czy tylko te serwery nie działają ?

Dzialaja mi wszystkie serwery non premium ale premium ju nie. Mam skina jak chcesz zobaczyc napisz ip jakiegos serwera i wbij.

Najlepiej jakbyś wrzucił screeny z błędami które Ci wyskakują. Z tego ce teraz piszesz problem tkwi raczej w javie niż w MC.

Prosze najpierw zwiecha a potem takie cos. Jeszcze wyskakuje czasem: Java.io.IO cos ale tego nie udalo mie sie uchwycic ;(

A ten blad z java juz nie wyskakuje. Przeinstalowalem ja juz troche czasu temu. Ale dzieki za pomoc. Leci like :)

post-887075-0-69011200-1371751366_thumb.jpg

post-887075-0-20302900-1371751374_thumb.jpg

Opublikowano

Chyba masz lunchera pirata, pobierz z minecraft.net :)

Otoz. Minecrafta mam premium. MinecraftSP jest mojej siostry. Ona ma orginalnego pirata ;) JA mam launcher premium.

Otoz. Minecrafta mam premium. MinecraftSP jest mojej siostry. Ona ma orginalnego pirata ;) JA mam launcher premium.

Z minecraft.net

Pomoze ktos ?

Opublikowano

Zaktualizuj Jave. Pobierz najnowszy launcher (zrobili nowy)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Zaktualizuj Jave. Pobierz najnowszy launcher (zrobili nowy)

Robilem tak. Jave mam: Java 64 bit windows 8 java 7 update 25 a launcher mam minecraftDev A tam sie juz wgl nie moge zarejestrowac bo tam sa jakis techniczne sprawy.

Opublikowano

Prosze :_:

Dziekuje. Ale ten magic launcher rowniez nie dziala. Prosze o pomoc ...

A i jeszcze 1 dostalem na konto onet takie 2 emaile od mojangu: 'your minecraft gift code' i your order has been processed

Opublikowano

Usuń folder .minecraft, usuń całkowicie Jave z komputer i zainstaluj od nowa (najnowszą oczywiście).

Próbuj wchodzić przez różne launchery.

surprise motherfucker

Opublikowano

Usuń folder .minecraft, usuń całkowicie Jave z komputer i zainstaluj od nowa (najnowszą oczywiście).

Próbuj wchodzić przez różne launchery.

O i jeszcze mam taki screen zobaczcie to jest ta java.

Mam a=zainstalowane 2 javy na kompie 64 bitowa i 32 bitowa.

post-887075-0-68794100-1371803598_thumb.jpg

Opublikowano

To nie dlatego... ;ddd Ja mam tak wolnego że szok i loguje mi się normalnie... Wyłącz zaporę sieciową/dodaj wyjątek install java x86 itp./..

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To nie dlatego... ;ddd Ja mam tak wolnego że szok i loguje mi się normalnie... Wyłącz zaporę sieciową/dodaj wyjątek install java x86 itp./..

Jak to się robi kolego ;dd ?

Mam windows 8 jak na załączonym obrazku widać. Nie ogarniam tego systemu ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...