Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszukany w MC

Krawczyk112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? to strasznie dziwne :) nie wierzę, że Mojang pomógł. A kolega pisze z innego konta. Stare konto, tzn "Krawczyk112" było pewnie na tej samej poczcie co konto mc czyli we własności osoby która dostała się na tą pocztę "legalnie" bo znając hasło. Wydaję mi się, że te konto też przejął i napisał z nowego, stworzonego przez siebie "Krawczyk1" :)

Trud innych powinno wynagradzać się "Lubię to". Nie boli, nie kosztuje a daje satysfakcje.

Opublikowano

Nie ma szans aby odzyskać takie konto. Jak na razie polecam Ci grę na kontach premium publicznych. Na forum wala się kilka pasów, do takich kont.

---------------------------------------------------------------------------

Mojang pomógł? Omfg. To masz straszne szczęście :) Ale fajnie, przynajmniej kasa nie poszła na marne.

Opublikowano

Szczerze? to strasznie dziwne :) nie wierzę, że Mojang pomógł. A kolega pisze z innego konta. Stare konto, tzn "Krawczyk112" było pewnie na tej samej poczcie co konto mc czyli we własności osoby która dostała się na tą pocztę "legalnie" bo znając hasło. Wydaję mi się, że te konto też przejął i napisał z nowego, stworzonego przez siebie "Krawczyk1" :)

Wbrew pozorom duże serwisy takie jak googe yt itp. bardzo poważnie podchodzą do spraw kradzieży kont. Sam byłem świadkiem podobnej sytuacji. Jak widać warto próbować i się nie poddawać.

Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...