Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krotkie pytanko - FPSy

konmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=74026&s=47999&s=73636&s=77566&s=77706&s=77446&s=71388&s=72517&s=73104&s=73969 taki zestaw zlozyl mi uzytkownik mpca za co jestem wdzieczny ale rodzi sie male pytanko czy ten zestaw uciagnie lola full detale 300fps+, bfa3 max detale najwieksze mapy, crysis3, Gta full detalach poprostu wiecie czy ten komp bedzie na tyle potezny? jesli nie podajcie ew poprawke. Faktycznie na komp bylo przeznaczone 6k zl ale bardzo mi zalezy aby to wyzej bylo spelnione wiec podajcie propozycje oczywiscie takie bez przesady ze nie komp za 10k zl bo tyle nie mam : P jesli ten spelnia te wymagania do zamkniecia temat

Opublikowano

To zależy czy bedziesz miał włączone te pierdołly itd. MSAA itp . Zresztą to jest zestaw do SLI na 2 karty ;p Poza tym jak kupisz to zobaczysz ;) Źle nie będzie, na wysokich chyba pojdzie

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jak kupisz drugie 770 to będziesz mógł myśleć o Ultra z wszystkimi bajerami.

Nie wiem, czy do tego 690 mieści się Silver Arrow i czy różnica w wydajności jest warta dopłaty :P

Opublikowano

8gb z luzem wystarczy a a skoro dał tak mocny zasilacz to z myślą właśnie o 2 karcie :) Wiec uciągnie .

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

czy zasilacz ktory wybrales jest w stanie uciagnac dwie 770 i 2 dodatkowe kostki ramu zeby nie bylo 8gb a 16gb?

Po co Ci aż 16 ?

Generalnie mocy starczy na SLI. Zawsze możesz wziąć model z tą pierwszą cyferką wyżej ;).

Opublikowano

Czesto z kuplami robimy jakies serwy czy cos a z racji tego ze ja zawsze mam najlepszy komp ja hostuje : p poza tym np boty do lola itp jest bardzo duzo zastosowan w ktorch potrzebne jest duzo ramu

Czy jak zamowie z proline i powiemz eby mi zlozyli skonfigurowali itp to dostane od nich gwarancje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...