Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto Zaczynać?

Sam1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam duże pytanie grałem w dark orbit jakieś 4 miesiące temu zaczyna mnie ciągnąć z powrotem

mam zamiar grać od phonixa i kupić kbot no gg czy warto wgl w to grać czy ta gra już straciła sens >?>

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Opublikowano

Witam mam duże pytanie grałem w dark orbit jakieś 4 miesiące temu zaczyna mnie ciągnąć z powrotem

mam zamiar grać od phonixa i kupić kbot no gg czy warto wgl w to grać czy ta gra już straciła sens >?>

Jeśli chesz wrócić do tej gry po przerwie to radziłbym Ci uzbierać pieniążków i kupić sobie już gotowe konto ;) Poprostu w obecnych czasach nie warto od nowa się dorabiać

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jeśli chesz wrócić do tej gry po przerwie to radziłbym Ci uzbierać pieniążków i kupić sobie już gotowe konto ;) Poprostu w obecnych czasach nie warto od nowa się dorabiać

Popieram w 100 % za 100zl mozna kupic konto 8 irkow apis i wszystkie dresy do nich. Tak,że lepiej zakupic gotowe niz miesiacami liczyc na Kbota a nowosci w grze coraz wiecej aktualizace niestety dluzsze wiec sama mysl sie nasuwa .Pozdrawiam zdrówko:)

Opublikowano

Popieram w 100 % za 100zl mozna kupic konto 8 irkow apis i wszystkie dresy do nich. Tak,że lepiej zakupic gotowe niz miesiacami liczyc na Kbota a nowosci w grze coraz wiecej aktualizace niestety dluzsze wiec sama mysl sie nasuwa .Pozdrawiam zdrówko:)

Ale jak patrze na allegro to takie konto jak ty mówisz to kosztuje od 200-300 zł w górę .

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Opublikowano

Ale jak patrze na allegro to takie konto jak ty mówisz to kosztuje od 200-300 zł w górę .

To już zależy, czasami trafisz super konto w dobrej cenie a czasami same drogie aukcje gdzie Ci poprostu nastrój do kupowania kont minie ... Trzeba wyczekać dobry moment a odpowiednia dla Ciebie aukcja się pojawi

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja tylko pisze jak jest,niektórzy chca sie pozbyc kont bo koncza gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...