Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DT

TigerDNA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam takie pytanie. Widziałem nie raz jak ktos był na pierwszym piętrze w dt a na następnych piętrach go nie było tylko dopiero na pieczęciach sie pojawił jak to zrobic?

Opublikowano

Immoral mylisz się :D Zrobił tzw. windę.
Sposób pierwszy:
Gdy przenosi Cię nacisnij esc następnie poczekaj kilkanaście minut zaloguj się na tym samym CH, możliwe, że CI kicknie lub zostanie i gdy grupa zniszczy metina lub otworzy wszystkie pieczęcie przeniesie Cię razem z nimi.
Sposób drugi:
Jest identyczny ale większe szanse na prawdopodobieństwo tylko idziemy na inne CH niszczymy metina i tak jak ww. wylogowujemy się i zmieniamy Ch.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Co do sposobu wylogowania w drugim sposobie to polecam po zabiciu metka ciagle naciskac ESC(lewy gorny rog) i cie wywali po czym wlazisz na inne ch i lapiesz sie na inne dt, o ile ktos robi.

Opublikowano

Winda cały czas działa ;) Sam ostatnio robiłem

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikami. Winda na polskim Metinie cały czas działa. Jednakże za bugowanie, chyba jest ban, lecz nie jestem do końca pewny.

Opublikowano

Próbowałem zrobić windę to wyszło mi z dt.. więc nwm czy działa :(

Działa na 100% najwidoczniej zalogowałeś się na inne ch.

Aby zrobić windę jak zbijecie metka twardości to musisz kiknąć się podczas ładowania mapy(klikasz esc albo wyłączasz metka w procesach)

Jak jesteście na pieczęciach to logujecie postać(ważne aby na pieczęciach a nie dopiero na kowalu)

Jak ekipa odda ostatnią pieczęć to konta z windy przeniesie do ekipy czyli na kowala.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...