Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Sstrefaserwerow.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wie ktoś z was czasem dlaczego stronka strefaserwerow.pl teraz nie działa oto błąd This website is offline o co chodzi aha i jeszcze 2 pytania jak zmienic tam wersje bukkita trzeba ręcznie czy coś? to jakiś panel revgame little czy coś takiego.

Nie da się wejść do panelu a strona chyba coś nie tak

This website is offline

No cached version is available

da się wejść na strone ale takie dziwne są teraz litery np z regulaminu 1 rzecz skopiowałem

2. StrefaSerwerĂłw.pl ma na celu zapewnienie jak najlepszej jakoĹci i grywalnoĹci oferowanych przez siebie

Tak tam wszystko teraz wygląda co się dzieje?

Opublikowano

Pewnie jakieś problemy maja. W revo nie ma takich opcji ponieważ panel jest bardzo kiepski i ma tylko opcje start/stop/reinstall.

Polecam CI fiberhost.pl bardzo rozbudowany panel no i ItemShop.

Opublikowano

Nie wie ktoś czasem jak wgrać tam bukkita ręcznie w tym panelu rev? no dobra wrzucę tam bukkita i co to tyle? mam zrestartować serwer i się odpali na bukkicie 1.5.2?

Napiszcie mi w punktach jak go wgrać bo już np dam tgo bukkita do ftp i tyle? czy mam coś jeszcze zrobić?

Temat do zamknięci poradziłem sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...