Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][EpicBoss][Survival][McMMO]<<<DragonCraft>>[Wojny Gildi][Frakcje][MobArena][Exp ze Stona]

sexylady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrząc na to co można kupić to nie zagram. Serwer typu płac a wygrasz. Powodzenia z serwerew, będą grały tylko vipy, bo normalny gracz nie ma czego szukać na tym serwerze.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc na to co można kupić to nie zagram. Serwer typu płac a wygrasz. Powodzenia z serwerew, będą grały tylko vipy, bo normalny gracz nie ma czego szukać na tym serwerze.

MorN mają ja grałem z 2 godz na serwie i mialem 13 diaxow ... wiec maja szanse enchant jest wiec what is your problem?

Opublikowano

Jestem zwykłym graczem bez jakiekolwiek rangi (tylko mam gildie), przez ten czas odkąd serwer był on do jakiejś północy albo 1 w nocy, zdobyłem dwa i pół stacka diaxów, diax set (już większość na prot 4 przerobiłem, butów brakuje), 3 kox jabłka i nie narzekam ;x

Vip ma sporo ułatwień ale normany gracz może osiągnąć to co on albo i więcej praktycznie nie tracąc przy tym czasu (np: Zakładajmy iż idziesz kopać diaxy, po 5 min kopania na 20 i w dół poziomie, wydobędziesz (załóżmy) 10 przy czym wbije 30+ lv do enchantu, więc gdzie tu problem ?

Jak dla mnie to co posiada vip jest odpowiednie do tego serwera, ale to tylko moja opinia.

Zgadzam się z tobą pijany1221 :D ja mam vipa ale gralem 1 godz normal i wykopalem 20 diax bo robilem f home itp

Czego off

Czego off!!!!

Opublikowano

Serdecznie Zapraszam na Server, Zaraz Ogarnę Vipów i Svipów

Wszystko Gotowe Niedługo Event Spleef Zapraszam!

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

NUDA :

zal adma

Witaj drogi Minecraftowcu -_- Zapraszam wlasnie Ciebie na serwer Survival Games : 176.9.213.152:56435

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Na waszą prośbę zmniejszyliśmy lvl mcmmo dla vipa i svipa :)

Zapraszam do gry

Dziś Wieczorem Event Kopaczy! Zapraszam do Gry

-Event jak u BuraczkaCebulaczka !

dochodzi 1w nocy a na serwerze nadal ktos swita ;)

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Heh Dziękuje Staramy się :) Dziś Event PVP admini vs gracze polecam świetna zabawa.

Zapraszam

Dziś o 18:00 NETHER!

30 Min do netheru!

logo.png

Opublikowano

+60 Online Dziękujemy :* !!!

Zapraszam! 0 lagow

Zapraszam

ref

Zapraszam +50 Online

ref

Zapraszam

logo.png

Opublikowano

Bardzo fajnie się gra. Mam nadzieję, że zagoszczę tutaj na dłużej. I mam jeszcze pytanie: jak często są eventy ?

7510260_4_1.png
Opublikowano

Jak Widzimy że jest Sporo Graczy i się im Nudzi albo administracji się nudzi to często Robimy Eventy Typu Spleef czy 2 Skrzynie

logo.png

Opublikowano

Z racji na wczorajsze problemy z serwerami można zwinąć kod na vip'a.

Przed godzina 12-ta w temacie pojawi się kod który wystarczy wstukać na serwerze :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Kod na vipa:) zeby dostac vip'a trzeba wpisać w grze /vip code QoOb

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...