Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test serwer

karolek1992

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co dodali na serwer testowy bo nie mogę się na niego zalogować bo jest full .

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Opublikowano

to oni to dodali co było na filmiku pokazane .

Tak, to co było pokazane na filmiku to zapowiedź, teraz gdy już uznali że może to być testowane otworzono servery testowe, aby gracze mogli testować i zgłaszać błędy tej nowości.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No ale nie ogarniam, tylko 500k uri na start a po mapkach latają venomy z 10 dronami siekające po 40k... Przelew zrobili czy więcej dostali?

Opublikowano

No ale nie ogarniam, tylko 500k uri na start a po mapkach latają venomy z 10 dronami siekające po 40k... Przelew zrobili czy więcej dostali?

Możliwe, że gdy wcześniej były uruchomione servery testowe gracze wcześniej dorabiali się tych kont

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

wskoczyłem w zete i na mape nie moge wejsc :P :D

PS.

mam 9 mil uri 50 PP 100 tyś sepromu i 20 tyś energii :)

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Nie warto grać po 30 minutach udało mi się wbić na mapę . Pasek to gówno zniszczyli kolejną rzecz . Konta które miałem wszystkie zostały po resetowane . Wylecimy gdzieś poza x-2 od razu death od dużo lepszych graczy . Podsumowując jedno wielkie zlagowane gówno .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

mam 50 PP przydzielone , 180 tyś rsb, 500 empów , białka, 100 tyś sepro, podwójne bosterki, Fajna zabawa :D:D

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

troche to niesprawiedliwe jedni dostają 500 k urki, a inni? co tylko sie da (spójrzcie chociaż na ranking) nie mówiąc już o gościach z petami na 15, 10 dronami z kompletem havocków, mogli by dać chociaż 5 mln urki bo takto nie ma szans w walce :/

A co do paska to uważam że wygląda lepiej <to jest ocena subiektywna, każdy może mieć inne odczucia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...