Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz Bocic Ale Nie Wiesz Jak Zrobi Auto Selecta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zrobilem ten poradnik dla osob ktore chca bocic a nie wiedza jak zrobic auto selecta

po 1. sciagamy te pliki jest tu rownierz loader i auto pot oraz bot jak byscie chcieli wyprobować

http://megaupload.com/?d=qEFBR7Ot

nie moj upload nie mam skana jak chcecie to zrobcie sami i wrzuccie ss ja sciagnolem i mi dziala

ok do dziela

<>Po sciagnieciu caly folder walimy do folderu z silkiem lub tez pojedyncze pliki

jezeli walnelismy caly folder to kopiujemy to co chcemy uzywac w tym przypadku auto select, po walnieciu go do folderu z silkroadem urchamiamy i klikamy patch potem czekamy az sie zpatchuje i wuala mamy auto selecta narazie przetestowalem to pod sunsro i dziala obecnie testuje na sjsro jak sprawdze dam edit.

jezeli macie jakies uwagi lub porblemy piszcie a modka prosze zeby podczepil temat poniewaz niektorym sie to przyda ;D

pozdrawiam

nie wiem jak zrobic zeby bylo w cod czy w czyms dam jak by modek mogl to niech poprawi

Opublikowano

Ogarnij trochę, poukładaj dla estetyki.

żeby w code zrobić to zaznacz to co chcesz i kliknij taki obrazek <> na górze w edytorze wiadomości