Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malutki problem

Szary_Jayne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem. Chodzi o dziewczynę. Otóż pewna dziewczyna "dokucza mi", tzn. często mnie zaczepia, raz ma ochotę rzucić mi się w ramiona, a raz ma na mnie focha, jak siedzę przed nią na lekcji to albo dźga mnie ołowkiem w plecy albo nonstop zagaduje mnie o nic bardziej konkretnego. I tu jest pytanie! O co jej chodzi? Ja się jej podobam czy coś?

258101b92660b.png
Opublikowano

Przecież to widać że jej się podobasz, pewnie uważa że nie umiesz zrobić pierwsze kroki no ona robi zaczepia cię itd, spróbuj z nią pogadać i ty zrób te pierwsze kroki.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Chce zwrócić na siebie Twoją uwagę. Foszki to pewnie też rodzaj zagrywki, aby sprawdzić czy się zainteresujesz. ;-) Jednak mimo wszystko polecam Ci zapytać samej zainteresowanej, bo żadne z nas nie siedzi w jej głowie i nie wie, co ona myśli.

Opublikowano

Huj nie reaguj albo trzymaj się od niej z daleka. Uwierz dziewczyny to tylko wydatki i mniej wolnosch. Podupczyc tylko mozna :P

Opublikowano

Foszkami sprawdza czy się nią interesujesz. Dzgajac Cie i robiąc inne rozne rzeczy, drazni sie z toba, a jak wiemy jest to bardzo słodka gra pięknych złośnic. Pogadaj z nią szczerze w cztery oczy i zrób krok pierwszy, a pójdzie z górki :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Weź i ją i pogadaj. Sam zobaczysz czy coś z tego będzie.

Bardzo ważne info, pamiętaj!

I tak nie ruchniesz B)

skpUo.png

Opublikowano

Powiedz żeby się zdecydowała, a jak nie, to napluj jej w mordę i niech spierdala.

e: 600 post, dość fajny.

Haha xD Dobrze powiedziane :P Zapytaj jej o co chodzi nie ma innego sposobu na to żeby się dowiedzieć co siedzi w jej głowie. ;)

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Czy jej się podobasz? Tego nie można stwierdzić od tak. My kobiety takie jesteśmy i męska inteligencja pewnie nas nie pojmie. Może ma wahania nastrojów, spytaj ją po prostu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...