Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban

ZidaneNS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można odwołać się od bana? Nawaliłem tyko 150 porsche żeby zdobyć koenigsegg'a. Jaki kit im wkręcić?
Pomocy !!!!

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

Nie ma nawet sensu się odwoływać, bo i tak cię nie odbanują.

W regulaminie jest zapis, że za wykorzystywanie bugów gry grozi ban.

Opublikowano

Nie da się w jakiś sposób oszukać ponieważ oni wszystko zobaczyli lub zobaczą, niestety nie wywiniesz się ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

musi być jakiś sposób wydałem na te konto ponad 500zł :(

Opublikowano

Nie masz szans , ja kupiłem 100 samochodów nie dosałem bana <3 a miałem co ryzykować

@edit Spróbuj przez program origin

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

a wiadomo za jaką ilość pobranych aut banują (ja wziąłem w sumie 4 sztuki)?

Nie wiadomo, wiadomo tylko że gracze, którzy wzięli te 3 wozy tylko raz nie mają się czego obawiać.

W komunikacie mówili o tym, że wszystkim, którzy tego nadużywali grozi ban.

Ale myślę że jak ktoś kupił sobie po 3-4 razy to myślę, że takich graczy jeszcze oszczędzą.

Może wyznaczyli sobie jakiś próg od którego będą banować.

Opublikowano

ja tutaj z supportem nie miałem nigdy żadnego kontaktu, więc ci nic nie doradzę

Nie wiadomo, wiadomo tylko że gracze, którzy wzięli te 3 wozy tylko raz nie mają się czego obawiać.

W komunikacie mówili o tym, że wszystkim, którzy tego nadużywali grozi ban.

Ale jak ktoś kupił sobie po 3-4 razy to myślę, że takich graczy jeszcze oszczędzą.

Może wyznaczyli sobie jakiś próg od którego będą banować.

Ja nie wziąłem każdego po 4 sztuki tylko po 1 porsche i 2 dodge co w sumie daje 4 auta więc mam nadzieję że mnie oszczędzą

Opublikowano

Nie trzeba było robić głupoty i tyle, dobiłbyś 149 autek, poczekał z tydzień i kupił jedno do 150, proste. A tak banik i cya. 500 stówek w błoto, za to cie nie odbanują.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ciekawe do kiedy będą dawać bany. Bym mógł spać spokojnie lub się zdenerwować na swoją głupotę;D

Opublikowano

Myślę że "fala" banów przeszła już wczoraj wieczorem ( w momencie gdy skasowali prezenty ).

Co najlepsze już nie można ich odbierać nawet jak się jeszcze ich nie odebrało...

A 8 pozostałych kont zostalo bez prezentów... :(

nafson_gameplay.png
Opublikowano

EA to na prawdę cepy. Najpierw psują server, robią buga, no to gracze jak gracze wykozystuja go nawet przez niewiedze. A.teraz sie nagrabilo i wielce bany polecą. Ta sytuacja tylko swiadczy o nich i o grze ,,

Co do Cb Zidane, szanse na bana masz, jednak jesli wydales tyle pieniedzy mozliwe, ze EA ,,przeoczy Ciebie" jak to w niektorych przypadkach bylo ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Witam ja wczoraj kupilem ponad 300 aut , sprzedalem potem wszystkie i losowalem sobie pakiety te po 100k i 60k mam nitra itp ponad 1600 kazdego w tym ten samochod za zdobycie kolekconera

Opublikowano

Dobiłem wczoraj te 150 autek i poszedłem, wbijam teraz z myślą że mam bana, a jednak wszystko tak jak wczoraj na lajcie :)

@ tak odnośnie tej nagrody za Kolekcjonera 150 pojazdów, to każdy dostał Koenigsegga ccx tak jak ja? bo słyszałem że niektórzy Agere dostali.

Opublikowano

sory ale robiłem sobie jaja ;D chciałem sprawdzić waszą reakcjie (wypadłą bardzo dobrze)

Opublikowano

Hmm Jak Fala banów ustała to powiem tak. wydałem na gre około 20 zł . kupiłem posprzedawałem :P i pach Nie mam bana :P tak tam troll. Wręcz też sie obawaiłem ze dostane bana Teraz wchodze i luzik wszystko dziala

borkosix.png
Opublikowano

EA jeszcze ma czas na rozdanie banów :) Myślę że po tygodniu już wszyscy mogą być spokojni o swoje konta.

Opublikowano

Jestem pewny na 90% ze nie będą dawać banów szczególnie tym co kupili SB
Jak już to powinni zrobić cofkę to jest ich wina mieli czas ponad 12h na naprawę lub na wyłaczenie serwerów (krótko mówiąc debile)

A po trzecie na pewno nie chce im się sprawdzać logów wolą się opier*****

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...