Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Body Wp (ravia)

SgH

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Czesc mam takie pytanie poniewaz gralem mentalem na ravi ale od czasu wejscia do groty tak bylem kurwiony ze hohoho wiec tak dropilem kasy i sprzedalem konto i tu chce zrobic postac nie wiem tylko czy odrazu bodego albo zaczne od wp i na wyzynie bede zarabial obecnie dysponuje jakims 2,5kkk. Na zachete za kazda rade leci eeee plus czy jakos tak.

Opublikowano

Zaczynaj wp, bodziak sobie tak dobrze sobie nie radzi jak wp na wyżynie

body - musi wybijać respy z dobrym eq

wp - średnie eq i stoi przy metku bez odjazdów i wybijania

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ujmę to tak WP 86 i jak byś wjechał na wyzyne to byś sie dorobił strasznie, ale skoro masz 2,5kkk to bez problemu zrobisz bodego z aurą wirkiem i 3-stronnym/szarżą na P wiec już byś sobie dawał rade NO PROBLEMO ;) Ja bym sobie zobił bodego lub daggera pro do pvp ;)

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Powiem tak, mam eQ i woja 47 lv na ravii, rib+9 kd +5 ebo +9 smocza +9 i inne rzeczy +9 Aura na G1 berek m6, wyśmienicie się nim bije metiny. Zrób sobie WP około 40-55 lv na drop KU etc, sprzedaj zrób bodziaka około 35-47 lv i zdobądź eQ na bodego a będziesz niepokonany.

Opublikowano

Zrob boddy'ego, kasa jaka dysponujesz to zrobisz pro postac.

Albo Pro Healera do pvp bo healer to naprwde kozak w pvp ;)

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

Zrób pierw wp. Wbij ten 86lv i idź na wyżynke. Tam można zdobyc w kilka dni bardzo dużo kasy. I jak uzbierasz hajs to rób jakąś postac do pvp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...