Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DB a bezpieczeństwo

mastacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam takie pytanie - jak wyglada bezpieczeństwó korzystania z tego programu, czy "łatwo" wykryć ten program ? jakie sa ewentualne konsekwencje (ban na jaki czas czy perban) czy ogólnie opłaca sie z niego korzystać ?

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego czy łatwo... Bana możesz dostać albo nie dostać zależy od szczęścia. Permaban oczywiste to jest ;)

Chcesz mieć satysfakcje z dobrej postaci z 100 mistrzowskim levelem graj bez bot'a.

Admin Cienia
Opublikowano

Bociłem 24h, czasem z 3h przerwy, przed inspekcją, po inspekcji a konto jak było tak jest.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Takową postać mam ;)

To kupujecie oddzielne konto na bota ? tu w gre wchodzi jednak strata konta jakie nie jest przeciez za free

Ja bociłem na jedynym końcie które mam i nie żałowałem utraty konta tylko patrzałem jak rachunek za prąd rośnie :)

Admin Cienia
Opublikowano

Jak tylko wychodzi wersja to patchuje starym patchem i bot lata, nie patrze czy jest inspa czy nie, bot lata i tyle, a bana od kwietnia zeszłego roku niema.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...